Functioneel beheer planning software

Nationaal Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023 naar workforce planning software in de zorg

VLEUTEN, 1 maart 2023 – Planning- en roostersoftware speelt een essentiële rol in de bedrijfsvoering van zorgorganisaties. Het dagelijks gebruik van deze software brengt in de praktijk echter de nodige uitdagingen met zich mee. Dit is de reden dat Planbizz het Nationaal Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023 lanceert. Hiermee krijgen organisaties in de gezondheidszorg meer inzicht in veelvoorkomende knelpunten bij het gebruik van workforce planning software en kunnen zij hun eigen bedrijfsvoering verbeteren.

Uitdagingen gebruik planning software in de zorg

Voor organisaties in de gezondheidszorg is zorgvuldig gebruik van planning- en roostersoftware een voorwaarde voor een duurzame bedrijfsvoering, zo vertelt Rocco Agterberg van Planbizz. “Alleen als mensen, middelen en processen optimaal worden benut, haal je het maximale uit een organisatie. Helaas lukt dit veel organisaties nog niet. Met als gevolg strandende ambities en een ineffectieve zorgverlening. Met het Nationaal Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023 brengen we daarom in kaart wat de grootste uitdagingen zijn voor zorgorganisaties bij het gebruik van workforce planning software.”

Trendrapport met inzichten voor zorgorganisaties

Het gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023 ‘workforce planning software in praktijk’ gaat 1 maart 2023 van start. Organisaties in de gezondheidszorg kunnen hier tot en met mei aan deelnemen. Medio juni organiseert Planbizz een live-event om de onderzoeksresultaten te delen met alle deelnemers en onderling expertise uit te wisselen. Tijdens het event verloot het bedrijf een gratis adviesgesprek en na afloop ontvangen alle deelnemers de onderzoeksresultaten in een overzichtelijk trendrapport.

Gratis deelname voor zorgprofessionals

Het Nationaal Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023 is bedoeld voor alle professionals in de gezondheidszorg die gebruikmaken van planning- en/of roostersoftware. Denk hierbij onder meer aan functioneel applicatiebeheerders, planners, roosteraars, systeemeigenaren en eindgebruikers. Meedoen aan het onderzoek kan via https://www.planbizz.nl/introductie-gto-planning-software-2023/. Deelnemen is geheel gratis en vrijblijvend en kan zowel persoonlijk als anoniem.


Over Planbizz

Planbizz helpt organisaties in de gezondheidszorg en publieke sector bij de selectie, inkoop, implementatie en het functioneel applicatiebeheer van planning- en roostersoftware. Het bedrijf gaat volledig objectief te werk en heeft een heldere missie: in 2035 moet elke organisatie in de gezondheidszorg en de publieke sector probleemloos gebruik kunnen maken van planning- en roostersoftware.

Over de auteur

Rocco Agterberg

Rocco is oprichter en objectieve expert bij Planbizz. Ruim 15 jaar helpt hij toonaangevende organisaties om het maximale uit workforce planning software te halen. Naast zijn passie voor het ondernemerschap, heeft hij een grote liefde voor praktische filosofie.

Gerelateerde artikelen

Hoe beheer je gebruikersautorisaties in planning software?

Hoe beheer je gebruikersautorisaties in planning software?

In veel branches die planning software gebruiken, wordt gewerkt met data over de organisatie en haar medewerkers. Denk hierbij alleen al aan de gezondheidszorg en overheid. Ongeautoriseerde toegang tot deze gegevens kan leiden tot mutatie van belangrijke bedrijfsdata of problemen met het functioneren van de software. In dit artikel bespreken we wat een goed beheer van gebruikersautorisaties in planning software zo belangrijk maakt en waarom veel organisaties op dit gebied steken laten vallen.
Lees meer
Zo verbeter je kennis van planning software bij gebruikers

Zo verbeter je kennis van planning software bij gebruikers

Veel organisaties hebben moeite om het maximale uit planning software te halen. Vaak ligt onvoldoende kennis bij roosteraars en andere relevante gebruikers hieraan ten grondslag. Zonder de juiste kennis van een planningspakket verlopen organisatieprocessen ten aanzien van roostering en planning stroever, met als gevolg een lagere productiviteit en medewerkerstevredenheid. Hieronder leggen we uit hoe het goed inrichten van functioneel beheer dit probleem oplost door kennisverbetering bij planners en roosteraars te bevorderen.
Lees meer
Jetty Huberts

Expert Aan Het Woord Jetty Huberts

Planbizz helpt organisaties in de gezondheidszorg en publieke sector bij de selectie, inkoop, implementatie en het functioneel applicatiebeheer van planning- en roostersoftware. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe bevalt het werken bij Planbizz? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je onze planning experts. Met in deze editie: Jetty Huberts.
Lees meer