Haal het maximale uit de workforce planning software van jouw organisatie

Functioneel beheer planning software

Als organisatie wil je het maximale resultaat blijven behalen met de huidige workforce planning software van jouw organisatie. Maar wat als het niet meer werkt zoals het hoort en je ontevreden bent?

Veel organisaties zijn ontevreden over hun workforce planning software. Dat kan veel oorzaken hebben. De software sluit bijvoorbeeld niet meer aan op het beleid of het gewenste planningsproces. Organisaties zijn doorlopend in beweging en hebben zich in de loop der tijd verder ontwikkeld, maar de workforce planning software heeft niet dezelfde ontwikkeling doorgemaakt. Er is nieuwe software HR- of ERP-software gekomen, die niet (optimaal) aangesloten is. Of de snelheid van je software is enorm afgenomen, omdat databases vervuild zijn doordat er onvoldoende onderhoud is geweest of er sprake is van te weinig capaciteit.

Hoe het ook komt, het heeft altijd grote gevolgen, zoals frustratie bij diverse gebruikers, onnodig handmatig werk en extra ongewenste kosten.

Bereik maximaal resultaat

Het optimaal beheer van de workforce planning software kan heel complex zijn, maar met de juiste expertise en aandacht voorkom je onnodige extra kosten op korte én lange termijn. Onze ervaren functioneel beheerders ondersteunen jouw organisatie hierbij. Zo haal je blijvend en maximale rendement uit jouw workforce planning software.

Zo helpen we je met functioneel beheer

Technisch en functioneel beheer

Onze applicatiebeheerders hebben ruime ervaring met dagelijks technisch onderhoud en functioneel beheer van workforce planning software. Ze helpen je bij het gefaseerd begeleiden van updates of migraties. Ook helpen ze je met het opstellen van requirements, inrichting, testen en implementeren. Omdat zij dagelijks in contact staan met de werkvloer, weten ze precies waar het verbeterpotentieel zit. Hiermee zorg je er niet alleen voor dat de workforce planning software 24/7/365 blijft werken, maar ook direct weet waar er kansen liggen.

Gebruikersbeheer & service

Ook kunnen onze applicatiebeheerders ondersteunen bij het dagelijkse gebruik van de workforce planning software. Denk daarbij aan het beantwoorden van gebruikersvragen op de servicedesk, opleiden en (bij)trainen van werknemers en adequaat oplossen van incidenten. Daarbij ligt voor ons de focus niet alleen op het daadwerkelijk oplossen van het issue, maar ook op de wijze waaróp dat gebeurt. Binnen Planbizz staat klantbeleving hoog op de agenda en trainen en begeleiden we onze professionals doorlopend op hun softskills. Zo zorg je voor tevreden gebruikers die het maximale uit de workforce planning software halen.

Met spoed tijdelijke ondersteuning bij afwezigheid of drukte

Heeft jouw organisatie met spoed een applicatiebeheerder nodig vanwege hoge werkdruk, vakantie of uitval? Maak je geen zorgen. Onze ervaren applicatiebeheerders staan binnen 24 uur voor je paraat om de gebruikersvragen te beantwoorden of de workforce planning software up-to-date en werkend te houden. Hiermee behoud je de continuïteit binnen de organisatie. En als er de ruimte voor is, denken ze graag ook verder met je mee en laten we geen kans onbenut om te je organisatie te helpen om verder te verbeteren.

Onze opdrachtgevers

Op het eerste oog hebben deze organisaties weinig met elkaar te maken. Toch hebben ze iets belangrijks gemeen: dankzij de slimme inzet van workforce planning software hebben ze een grote stap gezet naar een duurzame bedrijfsvoering.

Wil jij óók het maximale uit workforce planning software halen?

Download dan nu gratis onze whitepaper en ontvang tips en trics waarmee óók jouw organisatie het succes van functioneel applicatiebeheer aanzienlijk vergroot. Hiermee zorg je dat planning software wél werkt.