Doe de Planbizz QuickScan en ontdek het ontwikkelpotentieel van jouw team van functioneel beheer van planning- en roostersoftware
QuickScan Functioneel Beheer Planning- en Roostersoftware
Veel maatschappelijke organisaties werken met een team van functioneel beheerders van workforce planning- en roostersoftware. Maar hoe ‘volwassen’ zijn de processen eigenlijk? En waar ligt het ontwikkelpotentieel om het volwassenheidniveau te vergroten? De Planbizz QuickScan maakt dit in slechts vijf dagen inzichtelijk. Inclusief concrete adviezen en een stappenplan waarmee je direct aan de slag kan.
Het gevoel dat functioneel beheer beter kan
Uit ons jaarlijks Nationale Gebruikerstevredenheidsonderzoek blijkt dat veel maatschappelijke organisaties worstelen bij het effectief organiseren van functioneel beheer van workforce planning- en roostersoftware. Het gevolg hiervan is dat de gebruikers mopperen omdat de software niet doet wat ze willen. Of doordat er bepaalde modules ontbreken die relevant zijn.
Een klein deel van die organisaties is wél tevreden over de bijdrage die dat team van functioneel beheerders levert. Heel fijn natuurlijk, maar waar komt dat positieve gevoel eigenlijk vandaan? En: is het wel terecht?
Om vast te stellen waar jouw team van functioneel beheerders van workforce planning- en roostersoftware staat, moet je twee dingen weten:
- Het huidige volwassenheidsniveau
- Het ontwikkelpotentieel om de volwassenheid te vergroten
Inzicht in de huidige situatie en ontwikkelpotentieel van alle processen van functioneel beheer
Onze Planbizz QuickScan maakt deze snel en praktisch inzichtelijk. Dat gebeurt op drie aandachtsgebieden, met in totaal zestien processen:
- Uitvoerend: hieronder vallen de processen binnen gebruikers- en functionaliteitenbeheer.
- Sturend: dit onderdeel richt zich op de tactische processen binnen functioneel beheer.
- Team: hierin kijken we naar de processen voor teamontwikkeling.
Helder inzicht in slechts 4 stappen
De Planbizz QuickScan is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis en ervaring, en relevante best-practices zoals BiSL en het Capability Maturity Model (CMM).
In 4 stappen bepalen we het huidige volwassenheidsniveau en het ontwikkelpotentieel van het team van functioneel beheerders van planning- en roostersoftware in jouw maatschappelijke organisatie:
- Intake – Bepalen van doelstellingen en plan van aanpak
- Kick-off – Uitleg voor alle deelnemers
- Nulmeting – Invullen van een online enquête en verdiepende interviews
- Eindgesprek – Bespreken van de bevindingen, aanbevelingen en prioriteiten vanuit het eindrapport
Wat levert je het op?
- Vaststelling van het huidige volwassenheidsniveau van het team van functioneel beheerders van planning- en roostersoftware binnen jouw maatschappelijke organisatie
- Praktische en concrete aanbevelingen om dit volwassenheidsniveau te verhogen, verdeeld over de drie aandachtsgebieden en de zestien processen
- Kortom: het startpunt om het maximale uit workforce planning- en roostersoftware te halen. Hiermee realiseer je een toekomstbestendige bedrijfsvoering waarvan heel Nederland profiteert
“ De aanpak was helder en transparant en had een korte doorlooptijd waardoor we heel effectief en in een korte tijd het gewenste inzicht hebben gekregen. Ik kan de QuickScan daarom van harte aanbevelen aan elke organisatie die ook inzicht wil in het verbeterpotentieel van het functioneel beheer team”
Myrna Willems – ” Functioneel verantwoordelijke functioneel beheer ORTEC WS bij Máxima Medisch Centrum ”
Wil óók jij optimaal gebruikmaken van workforce planning- en roostersoftware?
Download dan nu eenvoudig en gratis ons onderzoeksrapport voor praktische inzichten en adviezen van ervaren functioneel beheerders van toonaangevende maatschappelijke organisaties, zodat ook jouw maatschappelijke organisatie het maximale bereikt met workforce planning- en roostersoftware. Dit is dé sleutel naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering waarvan heel Nederland profiteert.