contact-color
    
    
    

Contactgegevens

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Planbizz komt graag met u in contact.

Hieronder vindt u onze contactgegevens.

Telefoon: 06-41474196
Email: info@planbizz.nl
Vestigingsplaats: Vleuten

Contact

image-large-1

Over Planbizz

Wij leveren hoogwaardige IT-diensten op het gebied van planning en tijdregistratie. Met de benodigde branchekennis weten onze onafhankelijke experts op uw vraagstuk een oplossing te bieden. Onze gestructureerde aanpak is de kortste weg naar succes. Wij streven naar een duurzame inzet van uw resources.

Betekenisvol ondernemen

Betekenisvol ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel en is verankerd in de samenwerking met onze partners, opdrachtgevers en onze experts. Puur en integer handelen is hierbij ons uitgangspunt. Daarnaast plannen en organiseren wij samen met onze partners maatschappelijke events.

image-large-2
werken-bij-white

Kom bij ons werken

Planbizz is continu op zoek naar integere en onafhankelijke experts met een brede blik die ons netwerk van professionals komt versterken. Als onafhankelijke expert werk je aan opdrachten waar jij het verschil kunt maken en jezelf verder kan ontplooien. Klik op de button voor meer informatie en de openstaande vacatures.

Show Buttons
Hide Buttons