Functioneel beheer OWS

Vind de best passende planning- en roostersoftware voor jouw maatschappelijk organisatie

planning software

Selectie & Inkoop planning- en roostersoftware binnen zorg en overheid

Zoek je naar workforce planning- en roostersoftware? Dan kun je kiezen uit ruim tweehonderd pakketten. Hoe vind je dan het pakket dat het beste past bij jouw organisatie? Daarbij helpen we je graag. Om samen de planning software te vinden die voor jouw organisatie wérkt en ook blijft werken.

Elk workforce planning- en roostersoftware heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Na wat speurwerk op het internet en de adviezen van anderen, vallen er van die tweehonderd pakketten waarschijnlijk al een heleboel af. Maar zelfs dan hou je er een stuk of 25 over. Dus blijft het de vraag: welk pakket is voor jouw organisatie de beste keuze?

Schakel objectieve hulp in

Op zo’n moment kun je twee dingen doen. Je kunt een tijdrovend – en dus duur – traject ingaan en alle overgebleven leveranciers uitnodigen voor een demo, waarna je misschien nog steeds de verkeerde keuze maakt. Óf je schakelt de hulp in van een objectieve en onafhankelijke expert die elk workforce planning- en roostersoftware als zijn broekzak kent en je vanuit de specifieke wensen van je organisatie adviseert.

Als je onze hulp inschakelt voor het selecteren en inkopen van je workforce planning en roostersoftware krijg je daar veel voor terug. We helpen je bijvoorbeeld met:

 • Het nauwkeurig in kaart brengen van de specifieke wensen en eisen van gebruikers binnen je organisatie
 • Het outsourcen van het totale selectieproces: van vooronderzoek tot en met contract
 • Het professioneel begeleiden van het inkooptraject van een Nationale of Europese aanbesteding
Functioneel beheer OWS
Functioneel beheer ORTEC WS

Geen contracten met leveranciers

We kunnen niet duidelijk genoeg benadrukken: we hebben geen contracten met de leveranciers van workforce planning- en roostersoftware. Een bewuste keuze, want dat zou jouw organisatie niet altijd de ideale oplossing opleveren. En dat botst met onze uitgesproken missie om te zorgen dat alle organisaties in de gezondheidszorg en overheid in 2035 tevreden gebruikmaken van hun planning- en roostersoftware.

De wereld van planning- en roostersoftware

Tijdens het selectie- en inkoopproces heb je ongetwijfeld veel vragen. Niet zo vreemd, want je stapt zonder enige kennis van zaken een compleet nieuwe wereld in. Geen zorgen: we nemen alle tijd om je vragen te beantwoorden en doorlopen zorgvuldige stappen. In de afgelopen tien jaar hebben we op die manier al vele opdrachtgevers naar grote tevredenheid aan de beste workforce planning software voor hun organisatie geholpen. We kijken ernaar uit om dat ook voor jouw organisatie te doen.

implementatie en functioneel beheer planning software

Onze maatschappelijke opdrachtgevers aan het woord

 • planning software MMC

  Case Maxima Medisch Centrum

  Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Maar wat is onze werkwijze tijdens softwareselectietrajecten en functioneel beheer en welke resultaten ervaren onze opdrachtgevers? In onze referentiecases vragen we hen om hun ervaringen kort en krachtig te beschrijven. Met in deze editie: Désirée Cuperus-Kanters, die als Leidinggevende Planning actief…

  Lees meer : Case Maxima Medisch Centrum
 • planning software Resto vanHarte

  Case Resto VanHarte

  Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Maar wat is onze werkwijze tijdens softwareselectietrajecten en functioneel beheer en welke resultaten ervaren onze opdrachtgevers? In onze referentiecases vragen we hen om hun ervaringen kort en krachtig te beschrijven. Met in deze editie: Bart van Heugten, die als Financieel Manager…

  Lees meer : Case Resto VanHarte
 • Case Gemeente Breda

  Planbizz helpt organisaties met de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Hoe verlopen die projecten? Welke vragen spelen er? En welke oplossingen bieden wij? We vertellen het je in onze cases. Met deze keer onze opdracht voor de Gemeente Breda.

  Lees meer : Case Gemeente Breda

Klaar voor de volgende stap bij jullie zoektocht naar workforce planning- en roostersoftware?

Download dan gratis onze Planbizz Arena en ontvang direct een totaaloverzicht van alle relevante planning- en roostersoftware aanbieders per branche. Als bonus ontvang je een checklist waarmee je de meest gemaakte fouten bij de zoektocht naar de best passende planning- en roostersoftware kunt voorkomen.