Functioneel beheer InPlanning

Implementeer de planning- en roostersoftware van jouw maatschappelijke organisatie wél volgens plan

implementatie planning software

Implementatie planning- en roostersoftware binnen zorg en overheid

Met de aanschaf van workforce planning- en roostersoftware heb je de eerste stap naar een duurzame bedrijfsvoering gezet. Maar dan moet je de software natuurlijk nog wel zorgvuldig implementeren. Neem van ons aan: dat gaat een stuk verder dan even software installeren en koppelen.

De implementatie van workforce planning- en roostersoftware heeft veel invloed op je organisatie. Voor je medewerkers is het vaak wennen om met een nieuw systeem te werken. Logisch, maar ze moeten de software natuurlijk wel leren gebruiken. Want als je als organisatie verder wil, is niets vervelender dan planners die vanuit weerstand stug in Excel blijven werken.

Meer dan installeren

De leverancier van je workforce planning- en roostersoftware zorgt voor de installatie en inrichting. Maar daarmee ben je er nog niet. Voor een goede implementatie is veel meer nodig. Denk aan:

 • Draagvlak in de organisatie creëren
 • Medewerkers trainen en opleiden
 • Bewaken dat de medewerkers de software optimaal benutten
 • Zeker weten dat je tijdens het proces geen stappen overslaat
Functioneel beheer InPlanning
Functioneel beheer InPlanning

Onafhankelijke projectleider

Als onafhankelijke expert in de wereld van planning- en roostersoftware helpen we je daar graag bij. We kennen alle leveranciers en weten hoe je het softwarepakket van jouw keuze het beste implementeert. Ook goed om te weten: onze projectleiders hebben de juiste soft skills om je medewerkers snel mee te krijgen.

Prettig werkbaar systeem

Om te zorgen dat je organisatie de mogelijkheden van je workforce planning en roostersoftware optimaal benut, werken we tijdens de implementatie nauw samen met de leverancier en alle gebruikers in de organisatie. Daarbij is het onze rol om voortdurend het proces en project te bewaken. Zo komen we samen tot een fijn werkbaar systeem, binnen de afgesproken tijd en binnen het afgesproken budget.

Functioneel beheer OWS

Onze maatschappelijke opdrachgevers aan het woord

 • planning software MMC

  Case Maxima Medisch Centrum

  Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Maar wat is onze werkwijze tijdens softwareselectietrajecten en functioneel beheer en welke resultaten ervaren onze opdrachtgevers? In onze referentiecases vragen we hen om hun ervaringen kort en krachtig te beschrijven. Met in deze editie: Désirée Cuperus-Kanters, die als Leidinggevende Planning actief…

  Lees meer : Case Maxima Medisch Centrum
 • planning software Resto vanHarte

  Case Resto VanHarte

  Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Maar wat is onze werkwijze tijdens softwareselectietrajecten en functioneel beheer en welke resultaten ervaren onze opdrachtgevers? In onze referentiecases vragen we hen om hun ervaringen kort en krachtig te beschrijven. Met in deze editie: Bart van Heugten, die als Financieel Manager…

  Lees meer : Case Resto VanHarte
 • Case Gemeente Breda

  Planbizz helpt organisaties met de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Hoe verlopen die projecten? Welke vragen spelen er? En welke oplossingen bieden wij? We vertellen het je in onze cases. Met deze keer onze opdracht voor de Gemeente Breda.

  Lees meer : Case Gemeente Breda

Is jouw maatschappelijk organisatie goed voorbereid op een succesvolle implementatie van planning- en roostersoftware?

Ontdek dit en méér tijdens een online kennismakingsgesprek met een onafhankelijke expert.