Helaas, de termijn voor deelname aan het onderzoek 2023 is voorbij. Op dinsdag 20 juni 2023 hebben we de resultaten aan de deelnemers en zorgorganisaties in een live webinar gepresenteerd. Heb je dit gemist? Geen nood. Bekijk de opname hieronder.

Welkom bij hét Nationaal Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023: workforce planning software in praktijk

Voor organisaties in de gezondheidszorg is zorgvuldig gebruik van planning- en/of roostersoftware een voorwaarde voor een duurzame bedrijfsvoering. Want alleen als mensen, middelen en processen optimaal worden benut, haal je het maximale uit je organisatie. Helaas lukt veel organisaties dat nog niet. Met als gevolg: strandende ambities en een ineffectieve zorgverlening.

Om dat te veranderen, introduceren we het Nationaal Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023. Daarmee maken we de belangrijkste uitdagingen op het gebied van workforce planning- en/of roostersoftware inzichtelijk. Om die inzichten vervolgens te delen met alle organisaties in de gezondheidszorg.

Zo profiteer óók jij van dit onderzoek:

Deel nu jouw mening en help hiermee de bedrijfsvoering van organisaties in de gezondheidszorg te verbeteren.

[Je maakt ook nog eens kans op een gratis ambitiegesprek.]

Veelgestelde vragen

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst en het invullen ervan kost je nog geen 10 minuten. Door die te beantwoorden, deel je je ervaringen met workforce planning- en/of roostersoftware in jouw organisatie.

Het onderzoek is bedoeld voor professionals bij organisaties in de gezondheidszorg die gebruikmaken van workforce planning- en/of roostersoftware. Denk aan functioneel applicatiebeheerders, maar ook aan planners, roosteraars, systeemeigenaren en eindgebruikers.

Deelnemers kunnen de vragenlijst invullen van woensdag 1 maart tot en met woensdag 31 mei.

Jazeker. Onderaan de vragenlijst kun je aangeven of je anoniem of persoonlijk wil deelnemen. Kies je voor persoonlijk? Dan kunnen wij jou per mail op de hoogte houden van de voortgang van dit onderzoek. Daarnaast maak je ook kans op een gratis adviesgesprek met een van onze experts dat we onder de deelnemers gaan verloten. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en maken we die niet openbaar.

Op dinsdag 20 juni 2023 organiseren we een live-event om de onderzoeksresultaten te delen met alle deelnemers. Bovendien kun je dan vragen stellen: aan onze deskundigen, maar ook aan de andere deelnemers van het onderzoek. Tijdens het live-event onthullen we bovendien de winnaar van het gratis adviesgesprek dat we onder de deelnemers gaan verloten. Na afloop van het live-event delen we de onderzoeksresultaten in een trendrapport.

Planbizz is een onafhankelijke autoriteit op het gebied van workforce planning- en/of roostersoftware. We voeren dit onderzoek uit op eigen initiatief. Goed om te weten: we zijn software-onafhankelijk en hebben geen belangen of afspraken met leveranciers. Het onderzoek is zorgvuldig samengesteld door onze eigen deskundigen en ter goedkeuring voorgelegd aan enkele autoriteiten en organisaties in de gezondheidszorg.

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 085 – 8770032.

Doe nu het onderzoek en haal het maximale uit de planning- en/of roostersoftware van jouw organisatie.