Helaas, hét Nationale Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2024: workforce planning- en roostersoftware in praktijk zorg & overheid is voorbij.

De afgelopen twee maanden hebben wij dit onderzoek in onze vitale sectoren uitgevoerd. En wat kunnen wij met elkaar trots zijn op het resultaat. Er hebben maar liefst 100 gebruikers en belanghebbenden aan dit onderzoek deelgenomen. Dit is bijna een verdubbeling ten opzichte van het resultaat vorig jaar. Het is duidelijk dat het nut en noodzaak voor dit onderzoek toeneemt. Grote dank alle deelnemers, partners en relaties voor hun inzet en betrokkenheid. Zonder hun inbreng hadden wij dit niet met elkaar kunnen bereiken.

Op donderdag 27 juni jl. heeft Rocco Agterberg de onderzoeksresultaten gedeeld in een live webinar. Wat zijn de uitdagingen van vandaag en morgen bij het gebruik van planning- en roostersoftware? En is de gebruikerstevredenheid gestegen na alle initiatieven die we sinds vorig jaar met elkaar hebben ondernomen?

Ook niemand minder dan Petra van Ballegooijen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis heeft haar duiding hierop gegeven en haar praktische tips en tricks gedeeld.

Kortom, het was weer een inspirerend event waarmee jij de gebruikerstevredenheid van de planning- en roostersoftware binnen jouw maatschappelijke organisatie kan vergroten. Klinkt goed toch?! Bekijk dan nu de opname terug via de button hieronder.