Van harte welkom bij hét Nationale Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2024: workforce planning- en roostersoftware in praktijk zorg & overheid

Voor organisaties in de zorg en overheid is zorgvuldig gebruik van workforce planning- en roostersoftware een voorwaarde voor een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Want alleen als mensen, middelen en processen optimaal worden benut, haal je het maximale uit je organisatie. Helaas lukt het deze organisaties nog niet. Met als gevolg: strandende ambities en een ineffectieve zorg- en dienstverlening aan onze burgers.

Om dat te veranderen, doen wij óók dit jaar weer hét Nationale Gebruikerstevredenheidsonderzoek. Daarmee maken we de belangrijkste uitdagingen bij het gebruik van workforce planning- en roostersoftware van vandaag en morgen binnen maatschappelijke organisaties inzichtelijk. Om die inzichten vervolgens te delen met alle organisaties binnen de vitale sectoren. Want van het optimale gebruik van planning- en roostersoftware, profiteert uiteindelijk heel Nederland.

Zo profiteer óók jij van dit onderzoek:

Deel nu jouw gebruikerservaring en help hiermee de bedrijfsvoering van maatschappelijke organisaties verbeteren.

[Je maakt ook nog eens kans op een gratis persoonlijk verbeterplan t.w.v. 2495,- om het gebruik van de planning- en roostersoftware binnen jouw organisatie te bevorderen]

Veelgestelde vragen

Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst van 15 vragen. Door die te beantwoorden, deel je je ervaringen met workforce planning- en roostersoftware in jouw maatschappelijke organisatie. Invullen kost je nog geen tien minuten.

Het onderzoek is bedoeld voor alle gebruikers en belanghebbenden bij organisaties in de gezondheidszorg en overheid die gebruikmaken van workforce planning- en roostersoftware. Denk aan functioneel beheerders, maar ook aan planners, roosteraars, leidinggevenden en eindgebruikers.

Deelnemers kunnen de vragenlijst invullen van dinsdag 2 april tot en met vrijdag 7 juni 2024.

Jazeker. Onderaan de vragenlijst kun je aangeven of je anoniem of persoonlijk wil deelnemen. Kies je voor persoonlijk? Dan maak je kans op een gratis verbeterplan op maat t.w.v. 2495,-. Hiermee ontvangt jouw organisatie een helder plan met aanbevelingen om de planning- en roostersoftware optimaal te benutten. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens en maken we die niet openbaar.

Op donderdag 27 juni organiseren we een online live-event om de onderzoeksresultaten te delen met alle deelnemers. Bovendien kun je dan vragen stellen aan andere deelnemers van het onderzoek. Tijdens dit event onthullen we bovendien de winnaar van het gratis verbeterplan. Na afloop ontvang je gratis het onderzoeksrapport met alle resultaten en best-practices in je mailbox.

Planbizz is een onafhankelijke autoriteit op het gebied van workforce planning- en roostersoftware binnen de zorg en overheid. We voeren dit onderzoek uit op eigen initiatief. Goed om te weten: we zijn software-onafhankelijk en hebben geen belangen of afspraken met leveranciers. Ook gebruiken dit onderzoek ook niet om hen te beoordelen. Het onderzoek is zorgvuldig samengesteld door onze eigen deskundigen en ter goedkeuring voorgelegd aan enkele organisaties in de gezondheidszorg en overheid.

 

Neem gerust contact met ons op het volgende telefoonnummer: 085 – 8770032.

Expoints voert als onafhankelijk meetbureau deze meting voor ons uit. De resultaten en feedback worden doorgegeven aan ons.

Wil jij óók optimaal gebruikmaken van de planning- en roostersoftware binnen jouw maatschappelijke organisatie?

Doe nu dan nu gratis en eenvoudig mee aan hét Nationale Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2024 en ontvang na afloop het onderzoeksrapport met alle uitkomsten en parktische adviezen in jouw mailbox. Dit is dé sleutel naar een toekomstbestendige bedrijfsvoering binnen de zorg en overheid waarvan heel Nederland profiteert.

OR2023 gebruik planning- en roostersoftware zorg