Ultieme passie voor Workforce Planning software

Een stijging van het rendement van je organisatie, de productiviteit van medewerkers verhogen of de klanttevredenheid verbeteren – Workforce Planning software kan bijdragen aan verschillende ambities binnen een organisatie. De selectie, implementatie en beheer van die Workforce Planning software is echter complex en voor de meeste organisaties geen dagelijkse kost. Daarnaast is het aanbod aan leveranciers enorm en vereist de selectie, implementatie en beheer van software specifieke kennis en ervaring.

Vaak wordt de inkoop van deze software op basis van gevoel gedaan. Niet vreemd dus dat de meeste Workforce Planning software selectie en implementatietrajecten mislukken, omdat achteraf bepaalde functionaliteiten ontbreken. Een mislukte selectie of implementatie betekent niet alleen een verloren investering van tijd en geld, het brengt ook veel frustratie met zich mee.

Precies die frustratie was in 2016 reden genoeg voor Rocco Agterberg om Planbizz op te richten. Sindsdien helpt een netwerk van onafhankelijke projectleiders en planningsexperts werkgevers bij de complexe zoektocht, implementatie en beheer van de best passende Workforce Planning software voor hun organisatie. Hiermee helpen wij hen niet alleen om een verloren investering van tijd en geld te voorkomen, we zorgen er ook voor dat de software die we selecteren bijdraagt aan de ambities van de organisatie.

planningsexpert Rocco

Oprichter Planbizz

Sinds 2007 helpt Rocco Agterberg toonaangevende werkgevers bij de automatisering van hun complexe planningsprocessen door middel van Workforce Planning software. Inmiddels heeft hij een team van onafhankelijke projectleiders en planningsexperts om zich heen verzameld, waarmee hij ambities van werkgevers realiseert met de optimale inzet van de best passende Workforce Planning software voor hun organisatie. Rocco is geboren en getogen in Utrecht. Hij is liefhebber van sport, praktische filosofie en ondernemerschap.

Wij ondersteunen deze opdrachtgevers

Wij begeleiden grote organisaties in uiteenlopende branches bij de inkoop, implementatie en beheer van Workforce Planning software. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.
Opdrachtgevers planning software

Onze kernwaarden

Expertise

Onze projectleiders en planningsexperts hebben jarenlange ervaring met de inkoop, implementatie en beheer van Workforce Planning software. We weten hoe complex z'n traject kan zijn en hoe je dit beste kunt aanpakken.

Objectief

Ondanks onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van Workforce Planning software werken we 100% onafhankelijk. Wij ontvangen geen vergoedingen van leveranciers. Alleen zo vinden we namelijk de best passende software voor jouw organisatie.

Maak kennis met onze onafhankelijke experts

Wil je nader kennismaken?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je graag hoe wij onze passie voor Workforce Planning software kunnen inzetten om jouw ambities te realiseren.