Over Planbizz

Wij maken de wereld van workforce planning software toegankelijk en bruikbaar

Een stijging van het rendement van je organisatie, de productiviteit van medewerkers verhogen of de klanttevredenheid verbeteren – workforce planning software kan bijdragen aan verschillende ambities binnen een organisatie.

De selectie, implementatie en onderhoud van workforce planning software is echter complex en voor de meeste organisaties geen dagelijkse kost. Daarnaast is het aanbod van workforce planning software enorm groot en elk systeem heeft eindeloze functionaliteiten en mogelijkheden.

Vaak worden de softwaretrajecten op het gebied van workforce planning software op basis van gevoel gedaan. Niet vreemd dus dat de meeste trajecten mislukken. Naast een verloren investering van tijd en geld, brengt zo'n mislukking ook een hoop frustratie met zich mee.

Precies die frustratie was reden genoeg voor Rocco Agterberg om Planbizz op te richten. Sindsdien helpt een team van onafhankelijke projectleiders en functioneel applicatiebeheerders ambitieuze werkgevers bij de complexe zoektocht, implementatie en beheer van de best passende workforce planning software voor hun organisatie. Hiermee besparen zij niet alleen een verloren investering van tijd en geld, maar zorgen we er ook voor dat de planning software bijdraagt aan de ambities van de organisatie.

planningsexpert Rocco
LI_RA_2022-2

Partner

Sinds 2007 helpt Rocco ambitieuze werkgevers bij de automatisering van het WFM-proces. Inmiddels heeft hij een team van onafhankelijke projectleiders en functioneel beheerders om zich heen verzameld, waarmee hij werkgevers een stap vooruit brengt door de best passende workforce planning software voor hun organisatie. Rocco is geboren en getogen in Utrecht. Hij is liefhebber van sport, praktische filosofie en ondernemerschap.

Partner

Rick is sinds 2010 actief binnen de wereld van WFM, software en klantcontact. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als operationeel leidinggevende, projectmanager en delivery manager bij grote organisaties als KPN, Nationale Nederlanden, ING en Tele2. Hij is gek op gadgets, smart home en technologische ontwikkelingen. Staat in het weekend bij mooi weer graag op z'n longboard of is hij aan het mountainbiken in de mooie bossen op de Utrechtse Heuvelrug.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Wij begeleiden onafhankelijk grote organisaties in uiteenlopende branches bij de automatisering van hun complexe planningsprocessen. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.
planning software overzicht

Onze kernwaarden

Onafhankelijkheid

Integriteit, objectiviteit en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn systeemonafhankelijk en ontvangen dan ook geen vergoeding van leveranciers. De ambities van jouw organisatie staan voorop.

Samenwerkend

We dompelen ons onder in de wereld van jouw organisatie voor een duurzaam resultaat. We willen tot op het fijnste detailniveau weten wat er speelt om zo de beste kwaliteit te leveren. We betrekken altijd de belangrijkste stakeholders en partners voor maximaal rendement.

Duurzaamheid

Met onze jarenlange ervaring en marktkennis gaan we verspilling tegen in het proces en vergroten daarmee de levenscyclus van de planning software. Hiermee benutten we het potentieel van mens, proces en techniek. Zo bespaar je een verloren investering van tijd en geld.

Een selectie van onze onafhankelijke experts

Wil je nader kennismaken of sparren over jouw vraagstuk?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.