Ultieme passie voor Workforce Planning software

Een stijging van het rendement van je organisatie, de productiviteit van medewerkers verhogen of de klanttevredenheid verbeteren – Workforce Planning software kan bijdragen aan verschillende ambities binnen een organisatie. De selectie en implementatie van die Workforce Planning software is echter complex en voor de meeste organisaties geen dagelijkse kost. Daarnaast is het aanbod aan leveranciers is enorm en vereist de selectie en implementatie van software specifieke kennis en ervaring.

Vaak wordt de aanschaf van deze software op basis van gevoel gedaan. Niet vreemd dus dat de meeste Workforce Planning software selectie en implementatietrajecten mislukken, omdat achteraf bepaalde functionaliteiten missen. Een mislukte selectie of implementatie betekent niet alleen een verloren investering van tijd en geld, het brengt ook veel frustratie met zich mee.

Precies die frustratie was in 2016 reden genoeg voor ons om Planbizz op te richten. Sindsdien helpt ons netwerk van onafhankelijke projectleiders en planningsexperts organisaties bij de complexe zoektocht en implementatie van Workforce Planning software. Dat doen we zowel met onze online selectietool als met persoonlijke begeleiding op locatie. Hiermee helpen we organisaties niet alleen om een verloren investering van tijd en geld te voorkomen, we zorgen er ook voor dat de software die we vinden bijdraagt aan de ambities van jouw organisatie.

planningsexpert Rocco

Oprichter Planbizz

Al sinds 2007 helpt Rocco Agterberg organisaties bij het optimaliseren van het Workforce Planning proces. Met zijn team van projectleiders en planningsexperts helpt hij organisaties met een succesvolle selectie en implementatie van Workforce Planning software.

Wij ondersteunen deze opdrachtgevers

Wij begeleiden grote organisaties in uiteenlopende branches bij de selectie en implementatie van Workforce Planning software. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.
Opdrachtgevers planning software

Onze kernwaarden

Expertise

De planningsexperts achter Planbizz hebben jarenlange ervaring met de selectie en implementatie van Workforce Planning software. We weten hoe complex zo'n traject kan zijn en hoe je die selectie en implementatie het beste kunt aanpakken.

Onafhankelijkheid

Ondanks onze jarenlange ervaring met en kennis van Workforce Planning software werken we 100% onafhankelijk. Wij hebben geen contracten met leveranciers. Alleen zo vinden we namelijk de best passende software voor jouw organisatie.

Maak kennis met onze experts

Meer weten over ons?

Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over onze passie voor Workforce Planning software.