planning software

In 2035 is elke organisatie in de zorg en overheid tevreden met hun planning- en roostersoftware

planning software

Wij zorgen dat planning- en roostersoftware wél werkt

Voor organisaties in de gezondheidszorg en overheid is goede planning een voorwaarde voor een duurzame bedrijfsvoering. Want alleen als je mensen, middelen en processen optimaal benut, haal je het maximale uit je organisatie. Het optimaal gebruikmaken van workforce planning- en roostersoftware is daarbij onmisbaar.

Maar hoe vind je die? Hoe richt je die in? En hoe benut je die optimaal, binnen dat oerwoud aan functies? Dat valt niet mee. Veel organisaties worstelen dan ook met het selecteren, implementeren en beheren van hun workforce planning- en roostersoftware.

In welke fase je ook vastloopt: wij helpen je graag vooruit. Als objectieve en onafhankelijke partner met een rijke ervaring in de wereld van planning- en roostersoftware weten we precies hoe de hazen lopen. En voor verspilling zijn we net zo allergisch als jij.

Daarom hebben we een missie: in 2035 moet elke organisatie in de gezondheidszorg en overheid tevreden gebruikmaken van workforce planning- en roostersoftware die wél werkt.

100% objectief en onafhankelijk

Om je workforce planning- en roostersoftware écht voor je organisatie te laten werken, kun je niet zonder een objectieve en onafhankelijke adviseur. Doordat we bij Planbizz geen enkele afspraak hebben met de aanbieders en leveranciers in de markt, kiezen opdrachtgevers al jaren met grote tevredenheid voor ons.

Met de slimme inzet van planning- en roostersoftware vinden we voortdurend een optimale harmonie tussen mensen, middelen en processen. Daarmee leggen we de basis voor een duurzame bedrijfsvoering én dragen we bij aan een betere wereld. Want van de optimale inzet van planning- en roostersoftware profiteert uiteindelijk iedereen.

planning software

Onze missie

In 2035 moet elke organisatie in de gezondheidszorg en overheid tevreden gebruikmaken van workforce planning- en roostersoftware die wél werkt. Met die ambitieuze missie zetten we ons dagelijks keihard in voor onze opdrachtgevers. Én voor de wereld om ons heen, want van de slimme inzet van planning- en roostersoftware in onze vitale sectoren profiteert uiteindelijk iedereen.

Leren van elkaar

Organisaties in onze vitale sectoren kampen met grote uitdagingen. De medewerkers zijn schaars, de werkdruk is hoog en de kosten nemen toe. Samen planning- en  roostersoftware optimaal inzetten,  helpt om die uitdagingen aan te gaan. Echter uiteindelijk is software ‘slechts’ een middel. Het gaat er vooral om hoe je die benut. Daarom zien we het als onze taak om de softwaregebruikers dichter bij elkaar te brengen. Zodat ze meer van elkaar kunnen leren, en we de gezamelijke missie kunnen volbrengen.

implementatie en functioneel beheer planning software

Onze kernwaarden

Onafhankelijkheid

Integriteit, objectiviteit en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij alles wat we doen, staan de ambities van jouw organisatie voorop. Dat betekent: geen afspraken met de aanbieders en leveranciers in de markt. Want elke organisatie is anders en heeft unieke hulpvragen en uitdagingen.

Coöperatief

Voor een duurzaam resultaat dompelen we ons onder in jouw organisatie. Want alleen dan kunnen we je helpen aan oplossingen voor de lange termijn. Uiteraard betrekken we hierbij de belangrijkste stakeholders en partners. Maar we luisteren vooral naar de gebruikers, want die weten precies wat ze nodig hebben.

Duurzaamheid

Met verloren investeringen van tijd en geld is niemand geholpen. Daarom doen we ons best om elke vorm van verspilling te voorkómen. Dankzij onze jarenlange ervaring en marktkennis verlengen we de levenscyclus van je planning- en roostersoftware. En we benutten de volle potentie van mensen, middelen en processen.

Opdrachtgevers waar we trots op zijn

Dankzij de optimale inzet van workforce planning- en roostersoftware hebben deze ambiteuze organisaties in de zorg en overheid een grote stap gezet naar een duurzame bedrijfsvoering.

Opdrachtgevers planning- en roostersoftware

Maak kennis met onze onafhankelijke experts

Jetty Huberts

Expert Aan Het Woord Jetty Huberts

Planbizz helpt organisaties in de gezondheidszorg en publieke sector bij de selectie, inkoop, implementatie en het functioneel applicatiebeheer van planning- en roostersoftware. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe bevalt het werken bij Planbizz? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je onze planning experts. Met in deze editie: Jetty Huberts.
Lees meer
planning software

Expert Aan Het Woord Ron Rothe

Planbizz helpt je bij de keuze en implementatie van planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze editie: Ron Rothe, die als Functioneel Beheerder tijdelijk werkzaam is bij Pieter van Foreest en hierbij streeft naar een maximale klanttevredenheid.
Lees meer
planning software

Expert Aan Het Woord Vanja Kroese-Bus

Planbizz helpt je bij de keuze en implementatie van planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze editie: Vanja Kroese-Bus, die een grote overheidsinstelling ondersteunt bij de voorbereiding op de Europese aanbesteding van een WFM-systeem.
Lees meer
planning software

Expert Aan Het Woord Arnold Feiken

Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze editie: Arnold Feiken, die het Máxima Medisch Centrum (MMC) in Eindhoven ondersteuning biedt bij de transitie van SPX naar OWS.
Lees meer

Expert aan het woord Rick Arts

Sinds 1 januari 2022 is Rick Arts mede-eigenaar van Planbizz. Maar hoe is hij hier terechtgekomen, wat is zijn professionele achtergrond en waar komt zijn passie voor Workforce Planning (software) vandaan? In dit artikel maken we nader kennis met Rick en bespreken we zijn visie op een succesvolle selectie en beter beheer van Workforce Planning software.
Lees meer

Expert aan het woord Vincent Peskens

Planbizz helpt je bij de selectie en implementatie van planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze vijfde editie: Vincent Peskens, al ruim veertig jaar actief in de wereld van tijdsregistratie en personeelsplanning.
Lees meer

Ook toe aan workforce planning- en roostersoftware die wél werkt?

In een online kennismakingsgesprek horen we graag hoe we je kunnen helpen.