Wij zorgen dat organisaties tevreden zijn met workforce planning software

Wij zorgen dat planning software wél werkt

Voor organisaties in de gezondheidszorg en de publieke sector is goede planning een voorwaarde voor een duurzame bedrijfsvoering. Want alleen als alle mensen, middelen en processen optimaal benut worden, haal je het maximale uit je organisatie. Slimme inzet van workforce planning software is daarbij onmisbaar.

Maar hoe vind je die? Hoe richt je die in? En hoe benut je die optimaal, binnen dat oerwoud aan functies? Niet gek dus, dat veel organisaties worstelen met het selecteren, implementeren en beheren van hun workforce planning software.

In welke fase je ook vastloopt: wij helpen je graag vooruit. Als objectieve en onafhankelijke partner met tien jaar ervaring in de wereld van planningssoftware weten we precies hoe de hazen lopen. En voor verspilling zijn we net zo allergisch als jij.

Daarom hebben we een missie: in 2035 moet elke organisatie in de gezondheidszorg en de publieke sector tevreden gebruikmaken van workforce planning software die wél werkt. Misschien is jouw organisatie wel de volgende?

Objectief en onafhankelijk

Om je workforce planning software écht voor je organisatie te laten werken, kun je niet zonder een objectieve en onafhankelijke adviseur. Doordat we bij Planbizz geen enkele afspraak hebben met de aanbieders en leveranciers in de markt, kiezen opdrachtgevers al jaren met grote tevredenheid voor ons.

Met de slimme inzet van planningssoftware vinden we voortdurend een optimale harmonie tussen mensen, middelen en processen. Daarmee leggen we de basis voor een duurzame bedrijfsvoering én dragen we bij aan een betere wereld. Want van functionele planningssoftware profiteert uiteindelijk iedereen.

Ons kernteam

Functioneel beheerder OWS

Ron

Als functioneel beheerder stapt Ron elke dag maar voor één ding uit bed: waarde toevoegen aan organisaties in de gezondheidszorg en de publieke sector. De tijd die overblijft, brengt deze ervaren ICT-kracht het liefste door met zijn vrienden en gezin.

Rick

Dankzij zijn jarenlange ervaring bij grote organisaties als KPN, ING en Nationale Nederlanden, kent de wereld van WFM, software en klantcontact voor Rick geen geheimen. In het weekend zit hij op zijn mountainbike of speurt hij het internet af naar de nieuwste gadgets.

Rocco

Toen Rocco zag hoeveel organisaties worstelen met hun planningssoftware, wist hij wat hem te doen stond. Sindsdien is in die wereld eigenlijk niemand beter thuis dan de geboren en getogen Utrechter. Zijn overige interesses? Sport, praktische filosofie en ondernemerschap.

Onze kernwaarden

Onafhankelijkheid

Integriteit, objectiviteit en onafhankelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn systeem-onafhankelijk en ontvangen dan ook geen vergoeding van leveranciers. De ambities van jouw organisatie staan voorop.

Samenwerkend

We dompelen ons onder in de wereld van jouw organisatie voor een duurzaam resultaat. We willen tot op het fijnste detailniveau weten wat er speelt om zo de beste kwaliteit te leveren. We betrekken altijd de belangrijkste stakeholders en partners voor
maximaal rendement.

Duurzaamheid

Met onze jarenlange ervaring en marktkennis gaan we verspilling tegen in het proces en vergroten daarmee de levenscyclus van de planning software. Hiermee benutten we het potentieel van mens, proces en techniek. Zo bespaar je een verloren investering van
tijd en geld.

Onze opdrachtgevers

Op het eerste oog hebben deze organisaties weinig met elkaar te maken. Toch hebben ze iets belangrijks gemeen: dankzij de slimme inzet van workforce planning software hebben ze een grote stap gezet naar een duurzame bedrijfsvoering.

Maak kennis met onze onafhankelijke experts

Expert Aan Het Woord Ron Rothe

Planbizz helpt je bij de keuze en implementatie van planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze editie: Ron Rothe, die als Functioneel Beheerder tijdelijk werkzaam is bij Pieter van Foreest en hierbij streeft naar een maximale klanttevredenheid.
Lees meer

Expert Aan Het Woord Vanja Kroese-Bus

Planbizz helpt je bij de keuze en implementatie van planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze editie: Vanja Kroese-Bus, die een grote overheidsinstelling ondersteunt bij de voorbereiding op de Europese aanbesteding van een WFM-systeem.
Lees meer

Expert Aan Het Woord Stan Walterbos

Samenwerking is een belangrijke pijler onder de visie van Planbizz. Graag zetten we de experts waarmee onze mensen nu of in het verleden hebben samengewerkt daarom in het zonnetje. In deze editie gaan we in gesprek met Stan Walterbos, die vorig jaar met Rick Arts heeft samengewerkt bij de VGGM en hier inmiddels nog steeds als Project Manager actief is.
Lees meer

Expert Aan Het Woord Arnold Feiken

Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze editie: Arnold Feiken, die het Máxima Medisch Centrum (MMC) in Eindhoven ondersteuning biedt bij de transitie van SPX naar OWS.
Lees meer

Expert aan het woord mede-eigenaar Rick Arts

Sinds 1 januari 2022 is Rick Arts mede-eigenaar van Planbizz. Maar hoe is hij hier terechtgekomen, wat is zijn professionele achtergrond en waar komt zijn passie voor Workforce Planning (software) vandaan? In dit artikel maken we nader kennis met Rick en bespreken we zijn visie op een succesvolle selectie en beter beheer van Workforce Planning software.
Lees meer

Expert aan het woord Vincent Peskens

Planbizz helpt je bij de selectie en implementatie van planning software. Maar wie zijn de mensen achter Planbizz? Hoe zijn ze hier terecht gekomen? En hoe komen ze aan hun passie voor planning software? In de reeks Expert aan het woord ontmoet je de planning experts achter Planbizz. Met in deze vijfde editie: Vincent Peskens, al ruim veertig jaar actief in de wereld van tijdsregistratie en personeelsplanning.
Lees meer

Ook toe aan workforce planning software die wél werkt?

In een online kennismakingsgesprek horen we graag hoe we je kunnen helpen.