Met onze objectieve experts bereik je maximaal resultaat met Intus InPlanning

De mogelijkheden van Intus InPlanning

Een goede planning en roostering garandeert de aanwezigheid van de juiste medewerkers met de juiste competenties op de juiste plek op het juiste moment. Dit leidt tot een hogere productiviteit, kwaliteit en medewerkers- en klanttevredenheid, die voor organisaties het verschil kan betekenen tussen snelle groei of juist stagnatie. De geavanceerde planning software InPlanning van Intus biedt organisaties een complete oplossing om hun planning en roostering te optimaliseren. Lees hieronder meer over de vele mogelijkheden van deze gebruiksvriendelijke en praktijkgerichte pakketsoftware.

OWS
Planning software in de zorg

Wat is Intus InPlanning?

InPlanning is een totaaloplossing voor workforce management van de gerenommeerde aanbieder Intus. Dit zelfstandige Nederlandse softwarebedrijf werd opgericht in 2000, heeft inmiddels meer dan 60 medewerkers en is ook buiten de landsgrenzen actief onder de merknaam Swisio.

Al bij oprichting signaleerde Intus dat er in de markt grote behoefte is aan een innovatievere manier van planning. Roosters komen vaak tot stand doordat planners op omslachtige wijze moeten puzzelen en sluiten zelden optimaal aan op de voorkeuren en behoeften van de medewerkers die de roosters moeten lopen. InPlanning brengt daar verandering in.

Plannen op maat met Intus InPlanning

InPlanning biedt verschillende functionele modules, die op maat voor jouw organisatie met elkaar te combineren zijn. Met modules als Dienstroosterplanning, Employee Self Service, Zelfroosteren, Dagplanning, Flexplanning, Capaciteitsplanning, Vakantieplanning en Analytics is het pakket dan ook een complete softwareoplossing voor het plannen van je personeel.

InPlanning biedt verschillende functionele modules, die op maat voor jouw organisatie met elkaar te combineren zijn. Met modules als Dienstroosterplanning, Employee Self Service, Zelfroosteren, Dagplanning, Flexplanning, Capaciteitsplanning, Vakantieplanning en Analytics is het pakket dan ook een complete softwareoplossing voor het plannen van je personeel.

Doordat InPlanning als SaaS is af te nemen door jouw organisatie, wordt hosting en technisch beheer je volledig uit handen genomen en is hiervoor niet langer een eenmalige grote investering nodig. Daarnaast staat het pakket bekend om de hoge veiligheid, eenvoudige schaalbaarheid en de continue doorontwikkeling.

Rooster software in de gezondheidszorg

Wat zijn de voordelen van Intus InPlanning?

Naast de bovengenoemde kenkerken onderscheidt Intus InPlanning zich door de volgende voordelen:

Gebruiker staat centraal

Van begin af aan is InPlanning opgebouwd vanuit de filosofie ‘de gebruiker staat centraal’. Hierdoor heeft het pakket een welverdiende reputatie verworven als uiterst praktijkgericht en gebruiksvriendelijk. Geheel in lijn hiermee is de software volledig geïntegreerd en op elk apparaat te gebruiken; van desktop tot laptop en van tablet tot smartphone.

Maatwerk pakketinrichting

InPlanning is ontwikkeld vanuit een modulaire opzet, omdat organisaties en de wijze waarop zij plannen sterk verschillen. Hierdoor is de software geheel naar eigen inzicht samen te stellen op basis van losse modules, die elk een eigen functionaliteit bieden maar allemaal op dezelfde prettige manier zijn te gebruiken.

Uitstekende ondersteuning

Hoe gebruiksvriendelijk InPlanning ook is; soms is het prettig om advies te krijgen over een optimale inrichting van je planning- en roostersoftware. De ervaren consultants van Intus kennen alle ins en outs van InPlanning en zetten zich voor 100% in om jouw verandertraject of operationele traject op het gebied van WFM succesvol te laten verlopen.

Wil je óók het maximale bereiken met Intus InPlanning?

Download dan gratis onze whitepaper met daarin tips en tricks voor het functioneel beheer van Intus InPlanning. Hiermee voorkomt jouw organisatie een verloren investering van tijd en geld.

functioneel beheer planning software

Onze onafhankelijke partners

Onze succesverhalen

 • planning software MMC

  Case Maxima Medisch Centrum

  Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Maar wat is onze werkwijze tijdens softwareselectietrajecten en functioneel beheer en welke resultaten ervaren onze opdrachtgevers? In onze referentiecases vragen we hen om hun ervaringen kort en krachtig te beschrijven. Met in deze editie: Désirée Cuperus-Kanters, die als Leidinggevende Planning actief…

  Lees meer : Case Maxima Medisch Centrum
 • planning software Resto vanHarte

  Case Resto VanHarte

  Planbizz helpt je bij de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Maar wat is onze werkwijze tijdens softwareselectietrajecten en functioneel beheer en welke resultaten ervaren onze opdrachtgevers? In onze referentiecases vragen we hen om hun ervaringen kort en krachtig te beschrijven. Met in deze editie: Bart van Heugten, die als Financieel Manager…

  Lees meer : Case Resto VanHarte
 • Case Gemeente Breda

  Planbizz helpt organisaties met de selectie, implementatie en functioneel beheer van planning- en roostersoftware. Hoe verlopen die projecten? Welke vragen spelen er? En welke oplossingen bieden wij? We vertellen het je in onze cases. Met deze keer onze opdracht voor de Gemeente Breda.

  Lees meer : Case Gemeente Breda

De klantwaarden volgens onze opdrachtgevers

Ruime marktkennis

Onze applicatiebeheerders zijn 100% onafhankelijk en hebben jarenlange ervaring met alle relevante workforce planning software in de markt. Wij ontvangen geen enkele vergoeding van leveranciers. Hiermee ben je verzekerd dat het realiseren van de organisatie-ambities het uitgangspunt is.

Bespaar tijd en geld

Workforce planning software beheren doe je niet iedere dag. Onze experts nemen deze complexe processen doeltreffend uithanden. Hiermee bespaar je een verloren investering van tijd én geld.

Realiseer ambities

Kostenbesparing, een hogere efficiëntie of een toename van medewerker- of klanttevredenheid – de optimale inzet van workforce planning software draagt bij aan de ambities van je organisatie.

Ben je klaar voor de volgende stap met functioneel applicatiebeheer van Intus InPlanning?

Download dan gratis onze whitepaper met daarin tips en tricks voor het functioneel beheer van Intus InPlanning. Hiermee voorkomt jouw organisatie een verloren investering van tijd en geld.

functioneel beheer planning software