Planbizz introduceert PLNR

delen delen delen delen
planning software PLNR

Planbizz introduceert PLNR

Planbizz introduceert…is een videoreeks waarin wij jou een kijkje geven binnen het grote aanbod van Workforce Planning software. In elke aflevering zetten wij een leverancier in het middelpunt. Hiermee ontvang je waardevolle inzichten die jou kunnen helpen bij de zoektocht naar de best passende Workforce Planning software voor jouw organisatie.

In deze aflevering introduceren wij PLNR. PLNR levert planning software voor de zorgsector. PLNR is geen kant-en-klare planning software, maar zij denken en ontwikkelen continu met jouw organisatie mee. Hierdoor is hun oplossing altijd afgestemd op jullie wensen en doelen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan deze demo en ontdek meer.

 

 

Ben je op zoek naar de best passende Workforce Planning software voor jouw organisatie en wil je daarbij geld en tijd besparen? Kijk dan op onze homepage en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je direct tijd en geld besparen? Download dan gratis de Planbizz Arena en ontvang een totaaloverzicht met alle aanbieders van planning software in de zorg.

 

Over de auteur

Rocco Agterberg

Rocco is de oprichter van Planbizz. Al meer dan 15 jaar helpt hij toonaangevende organisaties om succesvoller te worden met de best passende Workforce Planning software. Naast zijn werk voor en bij opdrachtgevers, schrijft hij ook waardevolle content waarmee organisaties verder kunnen groeien.

Laat je reactie achter