Creëer draagvlak bij de implementatie van
Workforce Planning software

Bespaar een verloren investering van tijd en geld

Jouw organisatie heeft de best passende Workforce Planning software geselecteerd waarmee jullie de ambities willen realiseren. Het is nu zaak om de software zorgvuldig te implementeren. Helaas blijkt uit diverse onderzoeken dat 80% van de implementatietrajecten mislukt. Het gaat namelijk niet alleen om het installeren en koppelen van de nieuwe software. Vele implementaties mislukken, omdat er geen draagvlak is bij gebruikers. Het gevolg is dat de nieuwe software niet wordt gebruikt met alle gevolgen van dien. Om dit te voorkomen, hebben wij een team van ervaren projectleiders die wél een groot succes maken van de implementatie van de nieuwe Workforce Planning software.

Op deze wijze helpen wij jouw organisatie bij de implementatie van Workforce Planning software

Zie hieronder hoe wij dit gedegen aanpakken:

Implementatieplan en samenstellen projectteam

Wij starten met het implementatieplan en het samenstellen van een gedreven en kundig projectteam. Beiden zijn essentieel voor het succesvol implementeren van de nieuwe Workforce Planning software.

Draagvlak gebruikers

Vanaf dag één betrekken wij gebruikers op vele manieren bij het implementatieproces, zodat ze de nieuwe Workforce Planning software zullen adopteren en optimaal gaan gebruiken.

Installeren en testen

Vervolgens wordt de nieuwe software geïnstalleerd en optimaal ingericht. Daaronder valt de correcte koppeling met bestaande systemen in de organisatie. Ook wordt de software volop getest, zodat het gereed is voor gebruik.

Gebruikers trainen

Voordat jouw organisatie de Workforce Planning Software daadwerkelijk in gebruik neemt, is het zeer belangrijk dat alle gebruikers optimaal worden getraind. Dit geldt voor alle mogelijke gebruikers binnen de organisatie, zoals HR en ICT. Ook zullen we de handleidingen voor gebruik documenteren.

Nazorg

Alle seinen staan op groen om live te gaan en met de nieuwe software te gaan werken. Er komen gegarandeerd gebruikersvragen. Ook hierbij begeleiden wij jullie organisatie klantvriendelijk en zeer deskundig.

Wij ondersteunen deze opdrachtgevers

Wij begeleiden grote organisaties in uiteenlopende branches bij de selectie, implementatie en beheer van Workforce Planning software. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.
planning software overzicht

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

''Planbizz heeft een aantal maanden bij Independer ondersteunt bij WFM. In deze periode hebben zij ons erg goed geholpen. Met hun kennis en inzichten hebben zij mooie stappen gezet op het WFM vlak. Met meerdere adviezen pakken wij nu ook door.''

interim planner
Sharony Hosman Manager Blije Klant Independer

''Planbizz heeft een jaar geholpen bij de Klantenservice van De Alliantie. Er is een nieuw forecastmodel en een gebruiksvriendelijk capaciteitsplan opgeleverd, de planningstool is opnieuw ingericht en het WFM-proces is beschreven. Planbizz is professioneel, waar ik als manager volledig op kon bouwen en vertrouwen en ik van harte kan aanbevelen.''

interim planner
Ingeborg Rijken Manager Klantenservice de Alliantie Woningcoöperatie de Alliantie

''Planbizz did an excellent job in setting up the systems, procedures and hire the right persons for the job. Rocco created an excellent team that performed right from the start.''

planning software
Remco Rijnhart Sales Value

''Planbizz heeft zijn kennis van wfm binnen de afdeling, maar ook met medewerkers en teamleiders gedeeld. Hierdoor is het veranderings- en wfm proces op een positieve manier vormgegeven waarbij Rocco zich als een betrouwbare en flexibele professioneel heeft ingezet.''

WFM manager
David van der Pouw Kraan Gemeente Amsterdam

''Mijn periode met Planbizz was verhelderend en leverde mij andere inzichten op in het WFM proces.''

Planner callcenter
Marcel van Amstelveen Waternet

''Planbizz heb ik tijdens mijn opdracht bij de Alliantie leren kennen als een vakkundig en professioneel. In alle rust en met de juiste elegance weet Planbizz als geen ander WFM te ontwikkelen, te implemteren en bij te sturen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken''

Planning software
Harm de Boer Alliantie

De klantwaarden volgens onze opdrachtgevers

Ruime marktkennis

Onze experts zijn 100% onafhankelijk en kennen de markt van Workforce Planning software als geen ander. Echter ontvangen wij geen enkele vergoeding van softwareleveranciers. Hiermee ben je verzekerd dat het realiseren van de organisatie-ambities het uitgangspunt is.

Bespaar tijd en geld

Workforce Planning software implementeren doe je niet iedere dag. Onze experts nemen deze complexe processen doeltreffend uithanden. Hiermee bespaar je een verloren investering van tijd én geld.

Realiseer ambities

Kostenbesparing, een hogere efficiëntie of een toename van medewerker- of klanttevredenheid - de juiste Workforce Planning software draagt bij aan de planningsambities van je organisatie.

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij de implementatie van Workforce Planning software?

Laat dan hieronder jouw vraag achter. Binnen 24 uur neemt één van onze experts contact met je op voor passend advies.