Bespaar tijd en geld bij de zoektocht naar de best passende Workforce Planning software voor jouw uitzendbureau

Het belang van Workforce Planning software voor uitzendbureaus

De roep om flexibele krachten groeit. Opdrachtgevers worden veeleisender en uitzendkrachten hebben steeds meer kansen. Als uitzendbureau is het daarbij essentieel om het overzicht te behouden door middel van sterke planning. Met de juiste Workforce Planning software krijg je inzicht in de beschikbaarheid en competenties van jouw flexwerkers en hou je de regie.

Waarom Workforce Planning software voor uitzendbureaus?

Workforce Planning software heeft verschillende voordelen voor uitzendbureaus. Zo levert het waardevolle inzichten op en zijn er veel integratiemogelijkheden.

Bespaart tijd

Workforce Planning software bespaart jouw uitzendbureau veel tijd. Planningen kunnen geautomatiseerd worden en er zijn verschillende integratiemogelijkheden met andere softwaresystemen zoals de loonadministratie.

Minder kosten

Daarnaast zorgt de juiste Workforce Planning software ook voor een besparing van de kosten voor jouw uitzendbureau. Iedereen kan immers zo optimaal mogelijk ingepland worden, waardoor de kans op onder- of overcapaciteit zo klein mogelijk is.

Flexibeler

Bovendien maakt de juiste Workforce Planning software jouw uitzendbureau een stuk flexibeler. Je kan de SLA afspraken met opdrachtgevers, CAO-richtlijnen en kosten en marges monitoren en waar nodig direct bijstellen. Daarnaast kan je op tijd anticiperen op de personeelsbehoefte van je opdrachtgevers.

Betere samenwerking

Workforce Planning software geeft jouw uitzendbureau waardevolle inzichten. Wanneer zijn de verwachte piekmomenten? Hoeveel personeel heb je nodig voor welke opdrachtgevers? En wat is een goede standaard personeelsplanning? Met deze inzichten op zak zal de samenwerking binnen jouw uitzendbureau verbeteren, maar het komt ook de samenwerking met uitzendkrachten en opdrachtgevers ten goede.

Een mislukte aanschaf van Workforce Planning software voor uitzendbureau voorkomen?

Een mislukte aanschaf van Workforce Planning software voorkomen en jezelf een verloren investering van tijd en geld besparen? Download gratis onze Planbizz Arena en ontvang direct een overzicht van alle planning software aanbieders per branche. Als bonus ontvang je een checklist waarmee je de meest gemaakte fouten bij de zoektocht naar de juiste Workforce Planning software kunt voorkomen.

Wij helpen je bij de zoektocht naar de best passende Workforce Planning software voor jouw uitzendbureau

Je kent nu de voordelen van Workforce Planning software. Maar hoe kies je de juiste software? Workforce Planning software aanschaffen doe je als uitzendbureau immers niet elke dag. Zo’n selectie- en implementatietraject vereist specifieke kennis en ervaring. Daarnaast is het aanbod van leveranciers enorm. Niet vreemd dus dat het grootste gedeelte van de selectie-  en implementatietrajecten mislukken. Zo’n mislukt traject betekent niet alleen een hoop frustratie, maar vooral een verloren investering van tijd en geld.

Een mislukte selectietraject voorkomen? En jezelf een verloren investering van tijd en geld besparen? Schakel de hulp in van Planbizz. Onze 100% onafhankelijke planningsexperts begeleiden je bij de zoektocht van de best passende Workforce Planning software voor jouw uitzendbureau.

Opdrachtgevers waar we
trots op zijn

Wij begeleiden onafhankelijk grote organisaties in uiteenlopende branches bij de automatisering van hun complexe planningsprocessen. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.

De klantwaarden volgens onze opdrachtgevers

Objectief

Onze experts zijn 100% onafhankelijk. Wij ontvangen geen enkele vergoeding van softwareleveranciers. Hiermee ben je verzekerd dat het realiseren van de organisatie-ambities het uitgangspunt is.

Bespaar tijd en geld

Workforce Planning software inkopen, implementeren en beheren doe je niet iedere dag. Onze experts nemen deze complexe processen doeltreffend uithanden. Hiermee bespaar je een verloren investering van tijd én geld.

Realiseer ambities

Kostenbesparing, een hogere efficiëntie of een toename van medewerker- of klanttevredenheid - de juiste Workforce Planning software draagt bij aan de planningsambities van je organisatie.

Klaar voor de volgende stap bij jouw zoektocht naar Workforce Planning software?

Download dan gratis onze Planbizz Arena en ontvang direct een totaaloverzicht van alle planning software aanbieders per branche. Als bonus ontvang je een checklist waarmee je de meest gemaakte fouten bij de zoektocht naar de best passende Workforce Planning software kunt voorkomen.