Het belang van Workforce Planning software

De roep om flexibele krachten groeit. Opdrachtgevers worden veeleisender en uitzendkrachten hebben steeds meer kansen. Als uitzendbureau is het daarbij essentieel om het overzicht te behouden door middel van sterke planning. Met de juiste Workforce Planning software krijg je inzicht in de beschikbaarheid en competenties van jouw flexwerkers en hou je de regie.

planning software uitzendbureau 2

Waarom Workforce Planning software voor uitzendbureaus?

Workforce Planning software heeft verschillende voordelen voor uitzendbureaus. Zo levert het waardevolle inzichten op en zijn er veel integratiemogelijkheden.

Bespaart tijd

Workforce Planning software bespaart jouw uitzendbureau veel tijd. Planningen kunnen geautomatiseerd worden en er zijn verschillende integratiemogelijkheden met andere softwaresystemen zoals de loonadministratie.

Minder kosten

Daarnaast zorgt de juiste Workforce Planning software ook voor een besparing van de kosten voor jouw uitzendbureau. Iedereen kan immers zo optimaal mogelijk ingepland worden, waardoor de kans op onder- of overcapaciteit zo klein mogelijk is.

Flexibeler

Bovendien maakt de juiste Workforce Planning software jouw uitzendbureau een stuk flexibeler. Je kan de SLA afspraken met opdrachtgevers, CAO-richtlijnen en kosten en marges monitoren en waar nodig direct bijstellen. Daarnaast kan je op tijd anticiperen op de personeelsbehoefte van je opdrachtgevers.

Betere samenwerking

Workforce Planning software geeft jouw uitzendbureau waardevolle inzichten. Wanneer zijn de verwachte piekmomenten? Hoeveel personeel heb je nodig voor welke opdrachtgevers? En wat is een goede standaard personeelsplanning? Met deze inzichten op zak zal de samenwerking binnen jouw uitzendbureau verbeteren, maar het komt ook de samenwerking met uitzendkrachten en opdrachtgevers ten goede.

Een mislukte aanschaf van Workforce Planning software voorkomen?

Een mislukte aanschaf van Workforce Planning software voorkomen en jezelf een verloren investering van tijd en geld besparen? Download gratis onze Planbizz Arena en ontvang direct een overzicht van alle planning software aanbieders per branche. Als bonus ontvang je een checklist waarmee je de meest gemaakte fouten bij de zoektocht naar de juiste Workforce Planning software kunt voorkomen.

Overzicht van alle aanbieders
Planbizz Arena

Hoe kies je de juiste Workforce Planning software voor jouw uitzendbureau?

Je kent nu de voordelen van Workforce Planning software. Maar hoe kies je de juiste software? Workforce Planning software aanschaffen doe je als uitzendbureau immers niet elke dag. Zo'n selectie- en implementatietraject vereist specifieke kennis en ervaring. Daarnaast is het aanbod van leveranciers enorm. Niet vreemd dus dat het grootste gedeelte van de selectie-  en implementatietrajecten mislukken. Zo'n mislukt traject betekent niet alleen een hoop frustratie, maar vooral een verloren investering van tijd en geld.

Een mislukte selectie- of implementatietraject voorkomen? En jezelf een verloren investering van tijd en geld besparen? Schakel de hulp in van Planbizz. Onze 100% onafhankelijke planningsexperts begeleiden je bij de selectie en implementatie van de best passende Workforce Planning software voor jouw uitzendbureau.

Met deze diensten helpen wij grote organisaties een mislukte aanschaf van Workforce Planning software voorkomen

Aanschaf planningssoftware

Persoonlijke begeleiding op locatie bij de selectie en implementatie van Workforce Planning software

Software inkopen doe je niet elke dag. De 100% onafhankelijke experts van Planbizz bieden jouw organisatie daarom persoonlijke begeleiding op locatie bij de selectie en implementatie van Workforce Planning software. Zo voorkom je een mislukte aanschaf en vind je software die past bij de planningambities van jouw organisatie.

vind planning software online

100% onafhankelijke online tool voor de zelfstandige selectie van Workforce Planning software

Zelf starten met de zoektocht naar Workforce Planning software? Dat kan met onze 100% onafhankelijke online selectietool Planningsoftwareselect.nl. Voor organisaties die een verloren investering van tijd, geld én frustratie willen voorkomen. Start zelf je zoektocht en vind Workforce Planning software die past bij jouw ambities.

Wij ondersteunen deze opdrachtgevers

Wij begeleiden grote organisaties in uiteenlopende branches bij de selectie en implementatie van Workforce Planning software. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.
Opdrachtgevers planning software

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

''Planbizz heeft een aantal maanden bij Independer ondersteunt bij WFM. In deze periode hebben zij ons erg goed geholpen. Met hun kennis en inzichten hebben zij mooie stappen gezet op het WFM vlak. Met meerdere adviezen pakken wij nu ook door.''

interim planner
Sharony Hosman Manager Blije Klant Independer

''Planbizz heeft een jaar geholpen bij de Klantenservice van De Alliantie. Er is een nieuw forecastmodel en een gebruiksvriendelijk capaciteitsplan opgeleverd, de planningstool is opnieuw ingericht en het WFM-proces is beschreven. Planbizz is professioneel, waar ik als manager volledig op kon bouwen en vertrouwen en ik van harte kan aanbevelen.''

interim planner
Ingeborg Rijken Manager Klantenservice de Alliantie Woningcoöperatie de Alliantie

''Planbizz did an excellent job in setting up the systems, procedures and hire the right persons for the job. Rocco created an excellent team that performed right from the start.''

planning software
Remco Rijnhart Sales Value

''Planbizz heeft zijn kennis van wfm binnen de afdeling, maar ook met medewerkers en teamleiders gedeeld. Hierdoor is het veranderings- en wfm proces op een positieve manier vormgegeven waarbij Rocco zich als een betrouwbare en flexibele professioneel heeft ingezet.''

WFM manager
David van der Pouw Kraan Gemeente Amsterdam

''Mijn periode met Planbizz was verhelderend en leverde mij andere inzichten op in het WFM proces.''

Planner callcenter
Marcel van Amstelveen Waternet

''Planbizz heb ik tijdens mijn opdracht bij de Alliantie leren kennen als een vakkundig en professioneel. In alle rust en met de juiste elegance weet Planbizz als geen ander WFM te ontwikkelen, te implemteren en bij te sturen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken''

Planning software
Harm de Boer Alliantie

De voordelen volgens onze opdrachtgevers

vind planning software
  • Realiseert ambities
    Van besparing van kosten tot een hogere efficiëntie of klanttevredenheid - de juiste Workforce Planning software draagt bij aan de planningsambities van je organisatie
  • Onafhankelijk
    Onze planningsexperts zijn 100% onafhankelijk. Wij hebben geen contracten met softwareleveranciers. Alleen zo vinden we de best passende Workforce Planning software voor jouw organisatie
  • Voorkomt een verloren investering van tijd en geld
    Workforce Planning software aanschaffen doe je niet iedere dag. Met onze hulp vind je direct de best passende software voor jouw organisatie. Zo voorkom je een verloren investering van tijd én geld

Klaar voor de volgende stap bij jouw zoektocht naar Workforce Planning software?

Download dan gratis onze Planbizz Arena en ontvang direct een totaaloverzicht van alle planning software aanbieders per branche. Als bonus ontvang je een checklist waarmee je de meest gemaakte fouten bij de zoektocht naar de best passende Workforce Planning software kunt voorkomen.

Overzicht van alle aanbieders
Planbizz Arena