Planbizz introduceert Timewax

delen delen delen delen
planning software Timewax

Planbizz introduceert Timewax

Planbizz introduceert…is een videoreeks waarin wij jou een kijkje geven binnen het grote aanbod van Workforce Planning software. In elke aflevering zetten wij een leverancier in het middelpunt. Hiermee ontvang je waardevolle inzichten die je kunnen helpen bij jouw zoektocht naar de best passende Workforce Planning software voor jouw organisatie. In deze aflevering introduceren wij Timewax. Timewax levert planning software waarmee projectmatig werkende dienstverleners grip op tijd krijgen. Zij geloven dat de factor tijd van grote invloed is op de manier waarop zij producten en diensten aan de samenleving aanbieden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan deze demo en ontdek meer.

Ben je op zoek naar de best passende Workforce Planning software voor jouw organisatie en wil je daarbij geld en tijd besparen? Kijk dan op onze homepage en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Over de auteur

Rocco Agterberg

Rocco is de oprichter van Planbizz. Al meer dan 15 jaar helpt hij toonaangevende organisaties om succesvoller te worden met de best passende Workforce Planning software. Naast zijn werk voor en bij opdrachtgevers, schrijft hij ook waardevolle content waarmee organisaties verder kunnen groeien.

Laat je reactie achter