Hartelijk dank voor je hulp!

Fijn dat je de moeite hebt genomen om de vragenlijst te doorlopen. We hebben jouw antwoorden in goede orde ontvangen. Uiteraard gaan we zorgvuldig hiermee om. De uitkomsten helpen maatschappelijke organisaties bij het optimale gebruik van hun workforce planning- en roostersoftware.

Wij houden jou per e-mail en via ons Linkedin-profiel op de hoogte van de voortgang en het online live-event op donderdag 27 juni 2024. Tijdens dit event zullen we de onderzoeksresultaten met elkaar delen. Ook zullen we dan de winnaar van het gratis persoonlijk verbeterplan t.w.v. 2495,- onder de geinteresseerde deelnemers verloten.

Mocht je nog vragen of suggesties hebben, neem dan contact met ons op.

Functioneel beheer InPlanning

Even voorstellen mocht je ons nog niet kennen

Bij Planbizz hebben we een heldere missie: in 2035 werkt elke maatschappelijke organisatie tevreden met workforce planning- en roostersoftware die wél voor hen werkt. Om dit te bereiken, ondersteunt ons gedreven team van functioneel consultants hen bij het functioneel beheer, de implementatie en inkoop van deze software. Want van het optimale gebruik ervan, profiteert uiteindelijk heel Nederland.

Lees ons verhaal ->

Wil je direct het gebruik van de planning- en roostersoftware van jouw organisatie verbeteren?

Download dan nu direct de brochure van onze QuickScan voor functioneel beheer van planning- en roostersofware. De scan geeft je in een korte tijd inzicht in de huidige situatie van functioneel beheer met daarbij de verbeterpunten om het volwassenheidsniveau naar een hoger niveau te brengen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.