Wacht nog heel even…

Je aanvraag is geslaagd. Je ontvangt het onderzoeksrapport binnen enkele minuten in je mailbox (wellicht komt het in je spam-mailbox terecht). Bij deze willen wij je echter nog als ‘welkomstcadeautje’ een blog met daarin extra tips en tricks aanreiken. De link vind je hieronder.

planning software

Eerst even voorstellen

Planbizz helpt maatschappelijke organisaties bij het optimaal benutten van workforce planning- en roostersoftware. Dit doen wij omdat vele van hen worstelen bij de juiste inzet ervan. Dit heeft nadelige gevolgen voor de tevredenheid van werknemers, ambities van organisaties en de dagelijkse bedrijfsvoering. Onze missie is dan ook om ervoor te zorgen dat alle organisaties in de zorg en overheid tevreden gebruikmaken van workforce planning- en roostersoftware. Want van de optimale inzet ervan, profiteert uiteindelijk iedereen.

Verhoog het kennisniveau van werknemers

Als welkomstcadeau willen we je graag wijzen op één van onze populaire blogs. Het gaat om een blog waarin je tips en tricks ontvangt om het kennisniveau van de gebruikers van de planning- en roostersoftware te vergroten. Een laag kennisniveau is namelijk één van de grootste uitdagingen waar organisaties vandaag de dag mee worstelen. Klik op de onderstaande button en ontdek hoe jouw organisatie dit kan voorkomen.

implementatie en functioneel beheer planning software