Wacht nog heel even…

Je aanvraag is geslaagd. Je ontvangt de whitepaper binnen enkele minuten in je mailbox. Bij deze willen wij je echter nog als ‘welkomstcadeautje’ een blog met extra tips en tricks aanreiken. De link vind je hieronder.

Eerst even voorstellen

Planbizz helpt organisaties het maximale uit workforce planningsoftware te halen. Met een team van onafhankelijke projectleiders en functioneel beheerders begeleiden wij organisaties bij de optimale inzet van workforce planningsoftware door onder andere objectief functioneel applicatiebeheer.

Vaak wordt het applicatiebeheer van workforce planningsoftware op basis van gevoel gedaan. Niet vreemd dus dat er veelal ontevredenheid heerst bij gebruikers. Een inefficiënte applicatiebeheer betekent niet alleen een verloren investering van tijd en geld, maar het brengt ook veel frustratie met zich mee. Onze missie is dan ook ervoor te zorgen dat jouw organisatie tevreden is met workforce planningsoftware.

planningsoftware

De stappen voor goed functioneel beheer

Als welkomstcadeau willen we je graag wijzen op één van onze populaire blogs. Het gaat om een blog waarin de drie gouden stappen voor goed functioneel beheer van workforce planning- en roostersoftware worden toegelicht. Klik op de onderstaande button en ontdek meer.

planning software