Wacht nog heel even:

Je aanmelding is geslaagd. Je ontvangt de gratis whitepaper binnen enkele minuten in je mailbox. Bij deze willen wij je echter nog als ‘welkomstcadeautje’ een artikel met waardevolle inzichten aanraden, waarmee je direct aan de slag kan gaan.

Eerst even voorstellen

Mijn naam is Rocco Agterberg en ik ben oprichter van Planbizz. Sinds 2007 help ik werkgevers het maximale uit hun Workforce Planning software te halen. Met een team van onafhankelijke projectleiders en planningsexperts begeleiden wij hen bij de systeemselectie, implementatie of beheer van de best passende Workforce Planning software.

Vaak wordt het applicatiebeheer van Workforce Planning software op basis van gevoel gedaan. Niet vreemd dus dat er veelal ontevredenheid heerst bij gebruikers. Een inefficiënte applicatiebeheer betekent niet alleen een verloren investering van tijd en geld, het brengt ook veel frustratie met zich mee. Precies die frustratie was voor mij reden genoeg om Planbizz op te richten.

planningsexpert Rocco

De stappen voor goed applicatiebeheer

Als welkomstcadeau wil ik je graag wijzen op één van onze populaire blogs. Het gaat om een blog waarin de drie stappen voor goed functioneel beheer van jouw Workforce Planning software wordt toegelicht. Klik op de onderstaande button en ontdek meer.

Ja, kom maar op
Planning software