Samen realiseren wij ambities van mens en organisatie

Steeds meer toonaangevende werkgevers willen hun ambities realiseren met de best passende workforce planning software voor hun organisatie. Hierdoor stijgt de vraag naar onze objectieve begeleiding bij de systeemselectie, implementatie of beheer van deze workforce planning software. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en ambitieuze experts die voor 100% inzet aan de slag gaan. En voor die mensen trekken wij alles uit de kast.

Bij Planbizz ben je van betekenis. Je werkt voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches die het verschil maken. Met experts waarmee je kunt sparren, waar je van leert. Binnen ons team haal je het beste uit jezelf. En dat maakt jou van grote waarde voor ons team en onze opdrachtgevers.

Met welke van de onderstaande expertises ga jij ambities van onze opdrachtgevers realiseren?

OWS ORTEC

Functioneel Beheerder OWS

Als Functioneel Beheerder OWS help jij ambities van toonaangevende werkgevers te vertalen naar een optimale inrichting van hun workforce planning software ORTEC Workforce Scheduling (OWS).

ONS Nedap

Functioneel Beheerder ONS

Als Functioneel Beheerder OWS help jij ambities van toonaangevende werkgevers te vertalen naar een optimale inrichting van hun workforce planning software NEDAP ONS.

SPX SP-Expert

Functioneel Beheerder SPX

Als Functioneel Beheerder SPX help jij ambities van toonaangevende werkgevers te vertalen naar een optimale inrichting van hun workforce planning software SP-Expert (SPX).

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen en wie weet ben jij straks van grote waarde voor ons team en opdrachtgevers.