Voorkom over- en onderbezetting met Verint

Veel organisaties hebben te maken met overbezetting of hoge krimp bij het inplannen van personeel en capaciteit. Debet hieraan is vaak een suboptimale automatisering van workforce management, waarbij medewerkers geen of beperkte mogelijkheden voor verlofaanvragen en dienstwisselingen hebben. Verint biedt hiervoor een uitstekende oplossing met geavanceerde Workforce Management software, die het mogelijk maakt om de juiste medewerkers op het juiste moment in te plannen en hierbij de focus te houden op de belangrijkste klantbehoeften.

Wat is Verint?

Verint is een wereldwijde speler op het gebied van software voor klantbetrokkenheidsbeheer, workforce management en business intelligence. Het bedrijf helpt klanten in meer dan 175 verschillende landen met vooruitstrevende softwarematige oplossingen op het gebied van data-analyse, die werk, data en ervaringen in de onderneming met elkaar verbinden.

De veelzijdige expertise van Verint komt onder meer tot uiting in de cloud-based Workforce Management software van het bedrijf. Deze software maakt het voor contact centers en andere organisaties mogelijk om de personele bezetting optimaal te roosteren, waardoor de kosten aanzienlijk verlagen en servicelevels aantoonbaar verhogen.

Hoe maak ik met software van Verint een rooster?

Een belangrijke pijler onder Verint Workforce Management software is forecasting. Deze functionaliteit leunt op geavanceerde data-analytische modellen, waardoor de software een plotselinge toename of afname van het werkaanbod tijdig en accuraat kan voorspellen. Dit stelt organisaties in staat om hun schedulingproces te stroomlijnen en overbezetting of krimp te voorkomen, waardoor een optimale service richting de klant gewaarborgd blijft.

Een gestroomlijnd schedulingproces is noodzakelijk om medewerkers op de meest efficiënte wijze in te roosteren. Factoren zoals de beschikbaarheid van de workforce, de competenties van personeel en de aanwezige middelen en media binnen de organisatie spelen hierbij een belangrijke rol. In Verint Workforce Management is het mogelijk om de juiste medewerkers toe te wijzen aan de juiste taken op de juiste plek en hun voorkeuren mee te nemen bij de invulling van het rooster.

Wat zijn de voordelen van Verint Workforce Management?

Verint Workforce Management biedt onder meer de volgende grote voordelen:

Een betere inroostering

De Verint Workforce Management software maakt het heel eenvoudig om medewerkers in te plannen op de momenten dat ze het meest nodig zijn. De toegankelijkheid van de software reduceert de complexiteit van de operatie en sluit door het cloud-gebaseerde karakter naadloos aan op de moderniseringsambities van veel organisaties.

Een betere kostenefficiëntie

Een efficiëntere inroostering resulteert in lagere kosten door overbezetting te voorkomen en de uitvoering van taken te versnellen door er de best gekwalificeerde medewerkers aan toe te wijzen. Daarnaast voorkomt het automatiseren van workforce management met de cloudoplossing van Verint de kostbare fouten die handmatig werk met zich meebrengt en betalen organisaties geen upgradekosten bij nieuwe releases van de software.

Een beter planningsbeheer

Verint Workforce Management biedt de flexibiliteit die moderne medewerkers nodig hebben om hun verantwoordelijkheden op werk en in de privésfeer goed te combineren. Zo kunnen zij met de software van diensten ruilen of verlof- en inhaaldagen aanvragen in één verzoek. Zowel de werkvloer als het management hebben toegang tot mobiele apps om de planning onderweg eenvoudig te beheren.

Een betere customer experience

De inzet van medewerkers met de juiste vaardigheden op het juiste moment zorgt voor een verbeterde interactie met de klant. In combinatie met de effectieve automatisering en kunstmatige intelligentie in de software leidt dit tot een customer experience die steeds persoonlijker, prettiger en sneller wordt. Zo bouwt de organisatie gestaag door aan duurzame klantrelaties.

Kan jouw organisatie hulp gebruiken bij de implementatie, functioneel of applicatiebeheer van Verint?

Neem dan direct contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies.

Wij ondersteunen deze opdrachtgevers

Wij begeleiden grote organisaties in uiteenlopende branches bij de selectie, implementatie en beheer van Workforce Planning software. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.
planning software overzicht

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

''Planbizz heeft een aantal maanden bij Independer ondersteunt bij WFM. In deze periode hebben zij ons erg goed geholpen. Met hun kennis en inzichten hebben zij mooie stappen gezet op het WFM vlak. Met meerdere adviezen pakken wij nu ook door.''

interim planner
Sharony Hosman Manager Blije Klant Independer

''Planbizz heeft een jaar geholpen bij de Klantenservice van De Alliantie. Er is een nieuw forecastmodel en een gebruiksvriendelijk capaciteitsplan opgeleverd, de planningstool is opnieuw ingericht en het WFM-proces is beschreven. Planbizz is professioneel, waar ik als manager volledig op kon bouwen en vertrouwen en ik van harte kan aanbevelen.''

interim planner
Ingeborg Rijken Manager Klantenservice de Alliantie Woningcoöperatie de Alliantie

''Planbizz did an excellent job in setting up the systems, procedures and hire the right persons for the job. Rocco created an excellent team that performed right from the start.''

planning software
Remco Rijnhart Sales Value

''Planbizz heeft zijn kennis van wfm binnen de afdeling, maar ook met medewerkers en teamleiders gedeeld. Hierdoor is het veranderings- en wfm proces op een positieve manier vormgegeven waarbij Rocco zich als een betrouwbare en flexibele professioneel heeft ingezet.''

WFM manager
David van der Pouw Kraan Gemeente Amsterdam

''Mijn periode met Planbizz was verhelderend en leverde mij andere inzichten op in het WFM proces.''

Planner callcenter
Marcel van Amstelveen Waternet

''Planbizz heb ik tijdens mijn opdracht bij de Alliantie leren kennen als een vakkundig en professioneel. In alle rust en met de juiste elegance weet Planbizz als geen ander WFM te ontwikkelen, te implemteren en bij te sturen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken''

Planning software
Harm de Boer Alliantie

De klantwaarden volgens onze opdrachtgevers

Ruime marktkennis

Onze applicatiebeheerders zijn 100% onafhankelijk en hebben jarenlange ervaring met alle relevante Workforce Planning software in de markt. Wij ontvangen geen enkele vergoeding van leveranciers. Hiermee ben je verzekerd dat het realiseren van de organisatie-ambities het uitgangspunt is.

Bespaar tijd en geld

Workforce Planning software beheren doe je niet iedere dag. Onze experts nemen deze complexe processen doeltreffend uithanden. Hiermee bespaar je een verloren investering van tijd én geld.

Realiseer ambities

Kostenbesparing, een hogere efficiëntie of een toename van medewerker- of klanttevredenheid - de juiste Workforce Planning software draagt bij aan de planningsambities van je organisatie.

Klaar voor de volgende stap bij het applicatiebeheer van Verint?

Download dan gratis onze whitepaper met daarin de valkuilen en tips bij het functioneel beheer. Hiermee voorkomt jouw organisatie een verloren investering van tijd en geld.

Ja, kom maar op
functioneel beheer planning software