Wacht nog heel even…

Je aanvraag is geslaagd. Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox. Bij deze willen wij je echter nog als ‘welkomstcadeautje’ een blog met extra tips en tricks aanreiken. De link vind je hieronder.

Functioneel beheer InPlanning

Eerst even voorstellen

Planbizz helpt organisaties het maximale uit workforce planning software te halen. Met een team van onafhankelijke projectleiders en functioneel beheerders begeleiden wij organisaties bij de optimale inzet van workforce planning software door onder andere objectieve pakketselectie en/of inkooptraject.

Vaak wordt de selectie of inkoop van workforce planning software op basis van een goed gevoel gedaan. Niet vreemd dus dat de meeste projecten mislukken, omdat achteraf bepaalde functionaliteiten of technische eisen ontbreken. Een mislukte selectie of inkoop betekent niet alleen een verloren investering van tijd en geld, maar het brengt ook veel frustratie met zich mee. Onze missie is dan ook ervoor te zorgen dat jouw organisatie tevreden is met workforce planningsoftware.

Hoe selecteer je planning- en roostersoftware?

Als welkomstcadeau willen wij je graag wijzen op één van onze populaire blogs. Het gaat om een blog waarin extra tips en tricks voor de selectie van planning software worden aangereikt. Klik op de onderstaande button en doe er je voordeel mee.

planning software