Wacht nog heel even…

Bedankt voor het inplannen van een online ambitiegesprek met onze expert Rocco Agterberg. Bij deze willen we je als ‘cadeautje’ de gelegenheid geven om onze waardevolle content gratis te downloaden. Hiermee zorg je dat jouw organisatie wél tevreden is met workforce planning software. De link vind je hieronder.

Rocco planning software

Eerst even voorstellen

Hartstikke leuk dat wij elkaar gaan ontmoeten. Mijn naam is Rocco Agterberg en ik ben geboren en getogen in Utrecht. Inmiddels woon ik met mijn prachtige gezin in Vleuten. Dat is trouwens ook de plek waar het hoofdkantoor van Planbizz is gevestigd.

Toen ik in 2007 zag hoeveel organisaties worstelen met hun planning software, wist ik wat mij te doen stond. Ik richtte Planbizz op en zet mij dagelijks keihard in om organisatie te helpen bij de optimale inzet van workforce planning software. MIjn overige interesses zijn voetbal en praktische filosofie.

Wil jij zelf het maximale halen uit workforce planning software?

Als cadeautje willen wij je graag wijzen op onze waardevolle whitepapers waarmee je workforce planning software optimaal inzet. Download onze gratis whitepapers voor tips en tricks waarmee je vandaag nog het rendement van je organisatie vergroot ongeacht in welke fase je ook zit.

functioneel beheer planning software