Voorkom een verloren investering van tijd en geld

De juiste Workforce Planning software aanschaffen doe je als organisatie of instelling niet iedere dag. Je weet niet waar je moet beginnen en je zoekt op goed geluk naar de juiste software op het internet. Het aanbod van Workforce Planning software is overweldigend. De vele functionaliteiten en mogelijkheden maken het moeilijk om de software te kiezen die het beste bij je ambities en doelstellingen past. Met als gevolg een hoop frustratie en maakt de keuze onnodig tijdsintensief. Planbizz helpt je graag met de software selectie.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat 80% van de software-implementaties faalt vanwege een foute aanschaf van software  

De meest voorkomende oorzaken van een mislukte aanschaf van planning software:

  • De planning software sluit niet aan op je doelen en ambities, waardoor je een planning tool aanschaft die geen bijdrage levert aan jullie dienstverlening. Hierdoor verlies je klanten en werknemers


  • De toekomstige gebruikers worden niet betrokken bij de selectie. Hierdoor zullen zij ontevreden zijn over de nieuwe planning tool en dus niet daarmee gaan werken. Een verloren investering als gevolg. 


  • De selectie en aanschaf is complexer dan je dacht, waardoor je onnodig veel tijd kwijt bent 


Stop met verder zoeken en laat je volledig ontzorgen 

Laat één van onze onafhankelijke experts de software selectie uit handen nemen. Hiermee heb je een betrouwbare partner in huis die jullie ambities weet te realiseren. De expert komt bij jullie op locatie en helpt jullie in 4 doeltreffende stappen bij de selectie en aanschaf van de juiste planning software: 

Vooronderzoek Wij doen gedegen vooronderzoek en hierdoor heb je al je wensen en eisen helder, waarmee je een foute selectie voorkomt.


Marktverkenning  

Wij kennen de markt van planning software. Hierdoor zorgen wij voor een 10x snellere en juiste selectie. Hiermee bespaar je veel tijd met eigen research.


Maak de keuze  

Wij zijn 100% onafhankelijk en helpen je met software selectie, waarmee je een verloren investering voorkomt. 


Ingebruikname  

Na de juiste selectie en aanschaf, zullen wij de planning software zorgvuldig implementeren, zodat je direct je ambities kan waarmaken. 

Wij helpen je ambities waarmaken

Binnen de afgesproken tijd en budget heb je dé Workforce Planning software in huis die zorgt voor een optimale afstemming tussen werknemers en werkaanbod. Hiermee bespaar je onnodige loonkosten en laat je medewerkers tevreden zijn over hun rooster. En vergeet vooral niet de verbetering van de service naar je klant.

Benieuwd naar de beste Workforce Planning software? 

Wij helpen je graag bij de software selectie. Laat je contactgegevens achter en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend advies van een onafhankelijke expert 

Ja, ik wil kosteloos advies

Waarom kiezen onze klanten voor Planbizz? 

  • Wij kennen de markt van Workforce Planning software als geen ander. Dit neemt het risico weg op een foute keuze, wat een dure miskoop bespaart. 
  • Door het selectieproces uit handen te geven kan je je ondertussen op de primaire zaken van je organisatie of instelling richten.
  • Onze jarenlange ervaring maakt een doeltreffend selectieproces mogelijk, waardoor je tijd en geld bespaart. 
  • Wij zijn 100% onafhankelijk en ontvangen geen vergoeding van leveranciers bij een aanschaf. Hierdoor heb jij de garantie van een neutrale factor die jullie wensen en eisen voorop zet. 
  • Onze onafhankelijke experts hebben méér dan 100 jaar ervaring. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste planningssoftware, waarmee je onnodige loonkosten bespaart en de teveredenheid van werknemers en klanten verbeteren.  

Wat onze klanten zeggen

Remco Rijnhart (Sales Value)

''Planbizz did an excellent job in setting up the systems, procedures and hire the right persons for the job. Rocco created an excellent team that performed right from the start.''

David van de Pouw Kraan (Gemeente Amsterdam)

''Planbizz heeft zijn kennis van wfm binnen de afdeling, maar ook met medewerkers en teamleiders gedeeld. Hierdoor is het veranderings- en wfm proces op een positieve manier vormgegeven waarbij Rocco zich als een betrouwbare en flexibele professioneel heeft ingezet.''

Marcel van Amstelveen (Waternet)

''Mijn periode met Planbizz was verhelderend en leverde mij andere inzichten op in het WFM proces.''

Planning Independer

Sharony Hosman (Independer)

''Ik kijk terug op een inspirerende en mooie samenwerking! Bij een WFM uitdaging in de toekomst, weet ik Planbizz te vinden!''

Planning de Alliantie

Ingeborg Rijken (de Alliantie)

''Naast zijn grote expertise op WFM-gebied is Rocco een erg prettige collega om mee samen te werken. Hij is professioneel, verantwoordelijk en betrokken. De medewerkers waardeerde zijn toegankelijke, open en eerlijke manier van communiceren''

Veelgestelde vragen  

Wat moet ik hiervoor investeren?

Dit hangt af van de complexiteit van het planningsproces en de grootte van jullie organisatie en instelling. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je hierover kunnen adviseren. Wij vertellen je dan ook graag hoe je de investering snel hebt terugverdiend. 

Werken jullie in heel Nederland?

Ja, onze onafhankelijke experts werken in heel Nederland. Zij komen graag bij je op locatie om jullie ambities te behalen door middel van Workforce Planning software.  

Waarom zijn jullie #1 marktkenner?

Workforce Planning software heeft onze primaire focus. Wij doen dagelijks onderzoek naar alle ontwikkelingen en innovaties. Dit doen wij met leveranciers in binnen- en buitenland en onze kennispartners. 

Ontvangen jullie een vergoeding van leveranciers bij een aanschaf?

Nee, wij zijn 100% onafhankelijk. Wij zijn de neutrale factor in het keuzeproces. Jullie ambities staan voorop. 

Welke type planningssoftware helpen jullie aanschaffen? 

Of het nu gaat om Workforce Management-, projectplanning- of roostersoftware, wij helpen je met het realiseren van jullie ambities. Het optimaal plannen van resources door middel van technologie is onze passie.

Op zoek naar planning software, maar wil je dit zelf aanschaffen?

Kijk dan eens op ons online keuzeproces www.planningsoftwareselect.nl. Hiermee heb je alle kwalitatieve hulpmiddelen onder één dak, waarmee je tijd en geld bespaart.  

Onze experts hebben in totaal 100+ jaar ervaring waarmee wij je van gemak en garantie voorzien bij het vinden van de juiste Workforce Planning Software.

Benieuwd hoe wij samen jullie ambities kunnen behalen?

Laat dan je contactgegevens achter en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend advies van een onafhankelijke expert