Image Planbizz
    
    
    

Tijdregistratie software

Zoekt u een manier om op eenvoudige en overzichtelijke wijze de urenregistratie van uw medewerkers bij te houden? Dat kan met de juiste tijdregistratie software. Zeker in branches zoals de Horeca, met flexibele diensten en onzekere eindtijden kan tijdregistratie software u een hoop moeite besparen. Om u te helpen bij het kiezen van de beste tijdregistratie software voor uw organisatie biedt Planbizz u persoonlijk en professioneel advies aan. Zo kunt u de juiste tijdregistratie software selecteren uit het grote aanbod dat tegenwoordig op de markt beschikbaar is. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

De diensten van Planbizz

Planbizz kan u op twee manieren van advies voorzien. Ten eerste kunnen we advies op locatie aanbieden. We komen dan bij u langs en kunnen inventarisatie en audits voor u uitvoeren over uw activiteiten en behoeftes. Op basis daarvan kunnen we u vervolgens helpen bij het uitkiezen van geschikte tijdregistratie software. Ook heeft u de mogelijkheid om onze online selectiehulp module in te vullen. Met de resultaten daarvan kunnen we vervolgens op basis van uw eigen wensen, eisen en behoeftes u adviseren met betrekking tot tijdregistratie software.

Onafhankelijk, Vakmanschap en Doeltreffend

Door te kiezen voor Planbizz bent u verzekerd van:

 • Onafhankelijkheid: Uw doelstellingen staan te alle tijden voorop. Wij ontvangen geen enkele vergoeding van leveranciers. Wij zijn de neutrale factor in het proces.
 • Vakmanschap: Wij zijn op de hoogte van de actuele en relevante trends op het gebied van plannings- en tijdregistratiesoftware. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kennen uw branche als geen ander. Dit geeft u garantie en zekerheid. U kunt zichten richten op uw primaire taken.
 • Doeltreffend: Onze gestructureerde aanpak versimpeld de kortste weg naar succes. Voornamelijk softwareselectie wordt onderschat. Met onze aanpak voorkomt u de verkeerde keuze van plannings- en tijdregistratiesoftware. Hiermee vermijdt u onnodige kosten.

Bij Planbizz staat tevens het Betekenisvol Ondernemen centraal. Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid leveren we graag een bijdrage aan de maatschappij. Dit doen wij onder meer door middel van investeringen in de beste werkomstandigheden voor personeel, het organiseren van maatschappelijke events en het doneren aan goede doelen.

Advies nodig bij het kiezen van tijdregistratiesoftware?

Op zoek naar tijdregistratie software voor uw organisatie maar weet u niet welke software u moet kiezen? Laat u adviseren door Planbizz. Vul ons contactformulier in en wij zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen op via 030 – 3690201 of 06 – 41474196, of ons een mailtje sturen. Planbizz, de IT-dienstverlener op het gebied van planning en tijdregistratie!

Contact opnemen

Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Kom bij ons werken

Planbizz is continu op zoek naar integere en onafhankelijke experts met een brede blik die ons netwerk van professionals komt versterken. Als onafhankelijke expert werk je aan opdrachten waar jij het verschil kunt maken en jezelf verder kan ontplooien. Klik op de button voor meer informatie en de openstaande vacatures.

werken-bij-white
Show Buttons
Hide Buttons