Image Planbizz
    
    
    

Project planning software

Zoekt u een manier om structuur aan te brengen binnen uw project? Een goede planning kan chaos voor u voorkomen en het verloop van het project een stuk efficiënter maken. Om u te helpen bij het maken van een planning kunt u project planning software gebruiken. Project planning software laat uw project soepeler verlopen. Echter is de ontwikkeling van project planning software de afgelopen tijd exponentieel gegroeid, waardoor u de keuze heeft uit een massaal aanbod. De juiste project planning software voor uw organisatie kiezen is dus niet eenvoudig. Om u daarin wegwijs te maken kan Planbizz u adviseren bij het selecteren van project planning software. Bij ons krijgt u persoonlijk en professioneel advies. Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Onze dienstverlening

Planbizz biedt u twee soorten diensten aan om u te helpen bij het selecteren van project planning software. Allereerst kunnen we u vrijblijvend adviseren. Door gebruik te maken van onze online selectiehulp module kunnen we u van persoonlijk en onafhankelijk advies voorzien bij het kiezen van project planning software. De online module is gratis en kan geheel vrijblijvend worden ingevuld. Na het invullen zullen wij binnen 24 uur contact met u opnemen en de resultaten met u bespreken. Naast onze online selectiehulp module bieden we ook advies op locatie aan. We komen dan bij uw organisatie langs. Door inventarisaties en audits uit te voeren over uw activiteiten en behoeftes kunnen we u dan adviseren bij het kiezen van project planning software. Ook kunnen we u, indien gewenst, helpen bij de implementatie daarvan.

Onafhankelijkheid, Vakmanschap en Doeltreffend

Door te kiezen voor Planbizz bent u verzekerd van:

 • Onafhankelijkheid: Uw doelstellingen staan te alle tijden voorop. Wij ontvangen geen enkele vergoeding van leveranciers. Wij zijn de neutrale factor in het proces.
 • Vakmanschap: Wij zijn op de hoogte van de actuele en relevante trends op het gebied van plannings- en tijdregistratiesoftware. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kennen uw branche als geen ander. Dit geeft u garantie en zekerheid. U kunt zichten richten op uw primaire taken.
 • Doeltreffend: Onze gestructureerde aanpak versimpeld de kortste weg naar succes. Voornamelijk softwareselectie wordt onderschat. Met onze aanpak voorkomt u de verkeerde keuze van plannings- en tijdregistratiesoftware. Hiermee vermijdt u onnodige kosten.

Bij Planbizz staat tevens het Betekenisvol Ondernemen centraal. Onze onderneming levert graag een bijdrage aan de maatschappij. Dit doen wij onder meer door middel van investeringen in de beste werkomstandigheden voor personeel, het organiseren van maatschappelijke events en het doneren aan goede doelen.

Advies nodig bij het kiezen van project planning software?

Kunt u wel wat advies bij het kiezen van project planning software gebruiken? Planbizz adviseert u graag. Vul ons contactformulier in en wij zullen zo snel als mogelijk contact met u opnemen. U kunt ons ook bellen op via 030 – 3690201 of 06 – 41474196, of ons een mailtje sturen. Planbizz, de IT-dienstverlener op het gebied van planning tijdregistratie!

Contact opnemen

Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Kom bij ons werken

Planbizz is continu op zoek naar integere en onafhankelijke experts met een brede blik die ons netwerk van professionals komt versterken. Als onafhankelijke expert werk je aan opdrachten waar jij het verschil kunt maken en jezelf verder kan ontplooien. Klik op de button voor meer informatie en de openstaande vacatures.

werken-bij-white
Show Buttons
Hide Buttons