Image Planbizz
    
    
    

Planning software

Heeft u hulp nodig bij het kiezen en implementeren van planning software? Planbizz is u graag van dienst. Wij bieden u advies bij het selecteren van het juiste softwarepakket dat goed aansluit bij uw organisatie. Een goed softwarepakket kan u helpen de inzet van uw resources, uw planning en de daarbij horende urenregistratie op orde te houden. Resources zijn van cruciaal belang bij elke organisatie. Met een goede planning en urenregistratie kunt u ervoor zorgen dat u uw bedrijf goed draaiende kunt houden, en een goede organisatie is een van de eerste stappen naar succes. Om u daarbij te helpen biedt Planbizz u diverse diensten aan. Wij kunnen u onder meer helpen van het selecteren van het voor u meest geschikte softwarepakket en (indien gewenst) bij de implementatie daarvan. Verder kunnen wij u adviseren bij de optimalisatie van uw huidige softwarepakket. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies? Vul dan het contactformulier op onze site in.

Waarom advies van Planbizz voor uw planning software?

Planbizz is de IT-dienstverlener op het gebied van  planning en tijdregistratie. Wij werken met een collectief van onafhankelijke professionals. Met hun ervaring en expertise kunnen wij uw organisatie voorzien van planning software die efficiëntie garandeert. Wij kunnen uw organisatie adviseren bij het selecteren van de juiste planning software, en doen dit in de breedste zin van het woord. Hier valt onder andere het ondersteunen bij de selectie van softwarepakketten onder, het uitvoeren van inventarisaties en het doen van audits en implementaties. Door te kiezen voor Planbizz kiest u voor onafhankelijkheid, vakmanschap en doeltreffendheid. Bij ons staat uw doelstelling op de eerste plaats en daarbij streven we naar een integere samenwerking. Onze marktkennis stelt ons daarbij in staat op effectieve wijze het beoogde eindresultaat te bewerkstelligen.

Betekenisvol ondernemen

Bij Planbizz hebben we Betekenisvol Ondernemen hoog in het vaandel staan. Deze vorm van ondernemen is gericht op maatschappelijke betrokkenheid. Planbizz zet zich in voor verantwoord ondernemen en wij vinden het uiterst belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Hoewel ons bedrijf een hoog bedrijfsrendement nastreeft, gaan wij in onze activiteiten verder dan nodig vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. Dit doen we onder meer door middel van investeringen in goede werkomgevingen voor personeel. Ook proberen we de lokale economie en bedrijvigheid te stimuleren door maatschappelijke events te organiseren en doneren we delen van onze winst aan goede doelen.

Neem contact op!

Laat Planbizz u helpen en adviseren bij het kiezen en implementeren van planning software. Door te kiezen voor Planbizz kiest u voor een efficiënte planning en urenregistratie. Wij bedienen alle branches, van klein- tot aan grootzakelijk en de verschillende instellingen. Neem nu snel contact met ons op voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 030 – 3690201 of 06 – 41474196. Stuurt u uw vragen of opmerkingen liever per e-mail, dan kan dat natuurlijk ook.

Contact opnemen

Contact opnemen

Bij vragen en of opmerkingen kun je contact opnemen door het onderstaande formulier in te vullen.
Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.

Kom bij ons werken

Planbizz is continu op zoek naar integere en onafhankelijke experts met een brede blik die ons netwerk van professionals komt versterken. Als onafhankelijke expert werk je aan opdrachten waar jij het verschil kunt maken en jezelf verder kan ontplooien. Klik op de button voor meer informatie en de openstaande vacatures.

werken-bij-white
Show Buttons
Hide Buttons