Workforce Planning software
Over Planbizz

Expert in Workforce Planning software

Slider

Over dé #1 marktkenner van Workforce Planning software

In 2007 is de passie ontstaan

Ik, Rocco Agterberg, begon als backoffice-medewerker op de afdeling Klantenservice. Na twee maanden werd ik gevraagd om bij het planningsteam mee te kijken en dit was mijn eerste ontmoeting met personeelsplanning. Zij werkten met Workforce Management om een optimale afstemming te creëren tussen werknemers en het werkaanbod. Dit vond ik zeer interessant en vanaf dat moment is mijn passie voor dat vakgebied ontstaan.  Al snel mocht ik bij het team aansluiten. Deze kans greep ik met beide handen aan.

De ontdekkingsreis

Na drie jaar met het team een volwaardig planningsproces te hebben ingericht, werd het tijd om meer ervaring op te doen bij andere ondernemingen. Vanaf die tijd heb ik diverse Nederlandse en internationale ondernemingen geholpen met de optimale inzet van werknemers. Het uiteindelijke doel was kostenbesparing met een verbetering in zowel medewerkers- als klanttevredenheid. In deze succesvolle periode werd het voor mij duidelijk dat ik een sterke interesse had voor Workforce Planning software. Hier moest ik wat mee doen.

 

Ondernemingen stoeien met Workforce Planning software

Wat mij de afgelopen jaren bij verschillende organisaties is bijgebleven, zijn de diverse hulpvragen over de inzet van Workforce planning software. De meest gestelde vragen waren: Welke software past het best bij onze onderneming? Hoe pakken wij de aanschaf van de juiste software aan? Zijn er nog meer mogelijkheden met onze huidige Workforce Planning software? Terechte vragen waarop zij antwoorden wilden. Dit was de aanleiding om mij te specialiseren in de wondere wereld van Workforce Planning software.

Van zelfstandig ondernemer naar een team

Om méér ondernemingen en instellingen te helpen met vraagstukken op het gebied van Workforce Planning software, heb ik in 2016 besloten om deze missie onder mijn eigen onderneming Planbizz in praktijk te brengen. In de eerste jaren heb ik dit voornamelijk zelfstandig gedaan. Door een toename van verschillende opdrachten, heb ik een deskundig team met ervaring in verschillende branches samengesteld.

Dagelijks streven wij naar een optimale inzet tussen het verwachte werkaanbod en werknemers. Vanuit deze passie blijven wij voortdurend op de hoogte van de mogelijkheden van Workforce Planning software in binnen- en buitenland. Waardevolle kennis die wij iedere dag inzetten om doelstellingen en ambities op het gebied van personeelsplanning te realiseren.

 

Onze tevreden opdrachtgevers waarop wij trots zijn:

Zorgbalans_rgb GROTERE LETTER 2014
Gemeente Amsterdam
De-Alliantie
AMEX
IndependerLogo_standaard
Achmea
Oxxio
Waternet
Zonnehuisgroep_A_logo_-r-800×0
ZV

Onze succesfactoren

Onafhankelijk

Wij ontvangen geen vergoeding van leveranciers bij een eventuele aanschaf van Workforce Planning software. Hiermee ben je verzekerd van objectieve begeleiding.

Marktkenner

Wij zijn op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen Workforce Planning software. Hiermee geven wij praktisch advies dat aansluit op de doelstellingen.

Integer

Planbizz staat voor integriteit. Wij zijn oprecht en komen onze afspraken na. Een lange termijn relatie is ons uitgangspunt. En daarmee een gesprekspartner waar je op kunt bouwen.

Wil je nader kennismaken?

Wij komen graag met je in contact

 

Show Buttons
Hide Buttons