Onderscheidend met Workforce Planning software
Slider

Onze missie

Planningssoftware aanschaffen doe je als organisatie of instelling niet iedere dag. Je weet niet waar te beginnen en start je zoektocht op het internet of vraagt bekenden in je netwerk. Dan pas besef je hoe overweldigend het aanbod van planningssoftware is. In elke branche zijn er veel planningssoftware en leveranciers met talloze functionaliteiten en mogelijkheden. Op goed geluk kies je de planningssoftware waar je een goed gevoel bij hebt. Achteraf kom je tot de conclusie dat deze planningssoftware belangrijke functionaliteiten mist. Een foute keuze van planningssoftware met als gevolg een verloren investering van tijd en geld.

Planbizz is jouw onafhankelijke partner die ambities realiseert met planningssoftware. Met een collectief van planningsexperts helpen wij jouw organisatie of instelling bij een zorgvuldige aanschaf en implementatie van de beste planningssoftware. Wij doen dit door middel van het bundelen van onze kennis en ervaring. Daarnaast doen wij onderzoek naar de ontwikkelingen en trends binnen de markt van planningssoftware. Hiermee helpen wij jouw organisatie of instelling groeien én een verloren investering van tijd en geld besparen.

Initiatiefnemer Planbizz

Rocco Agterberg helpt sinds 2007 toonaangevende organisaties en instellingen bij een optimaal planningsproces. Sindsdien ziet hij vele selectietrajecten van planningssoftware mislukken met als gevolg een verloren investering van tijd en geld. Dit frustreerde hem enorm en dit was voor hem de aanleiding om Planbizz op te richten. Niet lang daarna heeft hij een collectief met gelijkgestemde planningsexperts bij elkaar gebracht om méér impact te maken. Naast het faciliteren van de planningsexperts bij onze opdrachtgevers, vindt Rocco het nog hartstikke leuk om met hen te brainstormen over diverse planningsvraagstukken.

planningsexpert Rocco

Een kleine greep van onze opdrachtgevers

Wij ondersteunen organisaties en instelling in uiteenlopende branches bij de aanschaf van de beste planningssoftware. Van zorginstellingen tot aan productiebedrijven. Van overheidsinstellingen tot aan corporate organisaties.
planning software
WFM Allianz
planning software
planning software
planning facilitair
planning software
planning software
personeelsplanning
personeelsplanning
Planning zorg

Ons collectief van onafhankelijke planningsexperts

Vincent Peskens
Andre Pruijn
Ed Merk
Paul Kiekebosch
Marco Kleine
Rimme Salet
Bert Visser
Raymond van Hensbergen
Rob Biekhram
Joland Sagis
Frieda van de Vendel
Rocco Agterberg

Wil je vrijblijvend met ons sparren over jouw planningsvraagstuk?

Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op

 

Show Buttons
Hide Buttons