Onderscheidend in Workforce Planning met passie voor software
Slider

Over Planbizz

Planbizz is een collectief van planningsexperts met een passie voor Workforce Planning software. Wij zijn er om organisaties en instellingen in uiteenlopende branches te laten groeien in resource- of personeelsplanning. Met onderscheidende diensten zorgen wij  voor een optimale afstemming tussen hoeveelheid werk, middelen en tijd. Wij bundelen onze ervaring en kennis om de klant-,  cliënt- en werknemerstevredenheid te vergroten binnen de financiële doelstellingen.

Initiatiefnemer Planbizz

Rocco Agterberg startte in 2016 nadat hij sinds 2007 organisaties en instellingen succesvol ondersteunde met een optimale Workforce Planning. In deze periode zag hij vele van hen stoeien met de juiste inzet van Workforce Planning software met alle gevolgen van dien. Dit is de aanleiding voor de oprichting van Planbizz. Om meer organisaties en instellingen hierbij te ondersteunen, heeft hij een collectief met gelijkgestemde planningsexperts bij elkaar gebracht. Naast het faciliteren van het collectief en onze opdrachtgevers, vindt Rocco het nog hartstikke leuk om met hen te brainstormen over diverse planningsvraagstukken.

Workforcemanager

Een kleine greep van onze opdrachtgevers

Wij ondersteunen organisaties en instelling in uiteenlopende branches bij een optimale resource- of personeelsplanning. Van zorginstellingen tot aan productiebedrijven. Van overheidsinstellingen tot aan corporate organisaties.
planning software
WFM Allianz
planning software
planning software
planning facilitair
planning software
planning software
personeelsplanning
personeelsplanning
Planning zorg

Ons collectief van onafhankelijke planningsexperts

Vincent Peskens
Andre Pruijn
Ed Merk
Sanne van der Grift
Rimme Salet
Bert Visser
Paul Kiekebosch
Roy Bruins
Marco Kleine
Khalid Arkiza
Rocco Agterberg

Wil je vrijblijvend met ons sparren over jouw planningsvraagstuk?

Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op

 

Show Buttons
Hide Buttons