Ultieme passie voor Workforce Planning software
Slider

Wereldwijd ambities realiseren

Workforce Planning software aanschaffen doe je als organisatie niet iedere dag. Je weet niet waar te beginnen en start je zoektocht op het internet of je vraagt bekenden in je netwerk. Dan pas besef je hoe overweldigend het aanbod van Workforce Planning software is. In elke branche zijn er veel aanbieders met talloze functionaliteiten en mogelijkheden. Op goed geluk kies je de Workforce Planning software waar je een goed gevoel bij hebt. Achteraf kom je tot de conclusie dat de Workforce Planning software belangrijke functionaliteiten mist. Een foute keuze van Workforce Planning software met als gevolg een verloren investering van tijd en geld.

Planbizz is de onafhankelijke partner die jouw ambities realiseert met de inzet van de juiste Workforce Planning software. Met een team van onafhankelijke planningsexperts helpen wij jouw organisatie bij een zorgeloze aanschaf en implementatie van de best passende Workforce Planning software. Wij doen dagelijks onderzoek naar de ontwikkelingen en trends binnen het grote aanbod van Workforce Planning software. Hiermee helpen wij jouw organisatie niet alleen groeien, maar bespaar je ook een verloren investering van tijd en geld bij jullie zoektocht.

Initiatiefnemer Planbizz

Rocco Agterberg helpt sinds 2007 toonaangevende organisaties bij de optimalisatie van het planningsproces. Sindsdien ziet hij vele selectietrajecten van planningssoftware mislukken met als gevolg een verloren investering van tijd en geld. Dit frustreerde hem enorm en dit was voor hem de aanleiding om Planbizz op te richten. Niet lang daarna heeft hij een team met gelijkgestemde planningsexperts bij elkaar gebracht om méér impact te maken. Naast het faciliteren van de planningsexperts bij onze opdrachtgevers, vindt Rocco het nog hartstikke leuk om met hen te brainstormen over diverse planningsvraagstukken.

planningsexpert Rocco

Een kleine greep van onze opdrachtgevers

Wij ondersteunen organisaties en instelling in uiteenlopende branches bij de aanschaf van de beste planningssoftware. Van zorginstellingen tot aan productiebedrijven. Van overheidsinstellingen tot aan corporate organisaties.
planning software
WFM Allianz
planning software
planning software
HRtech planning
planning software
planning software
personeelsplanning
personeelsplanning
Planning 1850
Planning SVB
planning ziggo
planning Bartimeus
planning loket.nl
planning facilitair

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat dan je contactgegevens achter en ontvang vrijblijvend advies van een onafhankelijke expert

 

Show Buttons
Hide Buttons