Doe mee met hét nationale gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023:workforce planning software in praktijk en help hiermee de gezondheidszorg verduurzamen

  • Voor organisaties binnen de gezondheidszorg die gebruikmaken van workforce planning software
  • Deel nu jouw gebruikerservaring met de planning software door het beantwoorden van 20 vragen in onze online enquete
  • De algemene onderzoeksresultaten delen we in een live-event met gelijkgestemden
  • Deze inzichten stelt organisaties in staat om van elkaar te leren om het gebruik van planning software te verbeteren en daarmee de bedrijfsvoering te verduurzamen
  • Het invullen van de online enquete kost maximaakl 15 minuten en kan zowel anoniem als persoonlijk
  • Naast dat jouw mening het verschil maakt, maak je met jouw deelname ook nog eens kans op een adviesgesprek met één van onze objectieve experts

Ja, ik vul de online vragenlijst in en verbeter hiermee de bedrijfsvoering van organisaties in zorg.

De meest gestelde vragen over dit nationale gebruikerstevrenheidsonderzoek 2023

Waarom dit onderzoek?

Het zorgvuldig gebruikmaken van workforce planning software zorgt voor een optimale afstemming tussen mens, werk, proces en middelen én is noodzakelijk voor een duurzame bedrijfsvoering. Echter worstelen vele organisaties in de gezondheidszorg bij de optimale inzet van workforce planning software. Dit heeft grote gevolgen gevolgen voor de ambities van de organisatie én de zorgverlening. Dit nationale gebruikerstevredenheidsonderzoek heeft dan om het gebruik van planning software inzichtelijk maken en organisaties in staat te stellen om van elkaar te leren. Hiermee kan het gebruik verbeterd worden om daarmee de bedrijfsvoering te verduurzamen. Dit komt ten goede van werknemers, organisatie en uiteindelijk onze samenleving.

Hoe wordt dit onderzoek uitgevoerd?

Dit kwalitatief onderzoek bestaat uit een online vragenlijst van 20 multiple choice en open vragen waarin we jouw persoonlijke ervaring bij het dagelijks gebruik van workforce planning software in praktijk onderzoeken. Het gaat hierbij dus om het inzichtelijk maken van jouw gebruik van workforce planning software en het gaat dus niet niet om het beoordelen van de leverancier.

Voor wie is dit onderzoek?

Dit onderzoek is voor alle organisaties in de gezondheidszorg die gebruikmaken van workforce planning software en het gebruik ervan willen verbeteren. Om een volledig beeld te krijgen van de gebruikerservaring, zijn we niet alleen benieuwd naar de ervaring van de hoofdgebruikers functioneel beheerders en planners, maar ook van andere type gebruikers die mindere mate met de planning software werken.

Wanneer wordt dit onderzoek uitgevoerd?

Dit onderzoek wordt uitgevoerd tussen 13 februari tot 14 april 2023. Deelname kost maximaal 15 minuten van je tijd.

Kan ik anoniem deelnemen?

Jazeker, aan het eind van de online vragenlijst wordt je gevraagd of je anoniem of persoonlijk wilt deelnemen. Kies je voor persoonlijke deelname, dan houden we je per mail op de hoogte van de voortgang waaronder wanneer we de onderzoeksresultaten gaan delen. Daarbij maak je ook nog eens kans een gratis adviesgesprek met één van onze objectieve experts dat wij onder de deelnemers gaan verloten. Het is belangrijk te vermelden dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met jouw gegevens en enquete. Deze zullen wij niet met anderen delen of openbaar publiceren.

Hoe worden de onderzoeksresultaten gepubliceerd en wat kan ik hiermee?

Medio mei dit jaar worden de algemene onderzoeksresultaten gepubliceerd in een live-event. Hierin worden de ervaringen per aandachtsgebied en thema’s toegelicht. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze objectieve experts en andere organisaties binnen de gezondheidszorg die planning software gebruiken. Ten slotte wordt de winaar van de verloting van gratis adviesgesprek met één van onze experts bekend gemaakt. Na dit live-event gaan we de resultaten ook delen in een trendrapport en geven we je de mogelijkheid om in contact te komen met relevantie organisaties die met dezelfde uitdagingen of themas bezig zijn. Hiermee kan je van elkaar leren en hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. Kortom, met deze onderzoeksresultaten is zowel jouw als andere organisaties in de gezondheidszorg in staat om de gebruikerservaringen te vergelijken en van elkaar te leren om de bedrijfsvoering te verbeteren.

Wie voert dit onderzoek uit?

Als objectieve autoriteit op het gebied van workforce planning software voeren wij, Planbizz, de gebruikersonderzoek zelfstandig uit. Dit onderzoek is zorgvuldig samengesteld met onze objectieve experts en is getest bij onze opdrachtgevers. Ontdek meer over Planbizz op over ons pagina.

Waar kan ik terecht met mijn andere vragen?

Heb je wellicht nog vragen of heb je suggesties voor dit nationale gebruikerstevredenheidsonderzoek? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik deel mijn mening en help hiermee de gezondheidszorg het maximal uit workforce planning software te halen.