softwareselectie-color
    
    
    

Softwareselectie

Het aantal plannings- en tijdregistratie softwareapplicaties stijgt met de dag. Met ieder hun eigen producten en diensten binnen de diverse branches, wordt het de ondernemingen en instellingen niet gemakkelijk gemaakt. Grondig vooronderzoek en de benodigde marktkennis zijn enorm belangrijk bij het maken van de juiste keuze. Welke van de vele softwarepakketten past het beste bij mijn organisatie?

Welke functionaliteiten sluiten het beste aan bij mijn organisatiedoelen? Kies ik voor een standaardpakket of toch voor maatwerkoplossing? Wat is de nodige doorlooptijd en aan welk budget moet ik denken?

Dit zijn vragen waar u als organisatie het antwoord op moet vinden. Je moet er niet aan denken als je achteraf de verkeerde keuze hebt gemaakt.

Hulp bij een complex proces

De selectie van de juiste software is complex. Aanschaf om de verkeerde redenen, onderschatting én een onvolwassen selectieproces zijn veelvoorkomende valkuilen die grote risico’s met zich meebrengen. Wij helpen u deze risico’s te vermijden. Eén van onze onafhankelijke experts begeleidt u bij dit proces. Wij zijn op de hoogte van de actuele en relevante ontwikkelingen binnen uw specifieke branche en kennen de beschikbare softwarepakketten. Wij zijn de neutrale factor die zowel uw belangen als die van uw medewerkers behartigt en de contacten met de leveranciers transparant houdt.

Onze gestructureerde werkwijze is een cruciale succesfactor bij het maken van de juiste keuze. Daarin is niet alleen de match op inhoud, maar ook die van cultuur een belangrijk onderdeel.

Gemak en Garantie

Met deze dienst garanderen wij u de rust en zekerheid dat uw selectietraject succesvol wordt afgerond. Dit bespaart u veel tijd doordat u geen eigen research hoeft te verrichten. Daarbij voorkomt u het risico dat u een foute keuze maakt met als gevolg een verloren investering. Met het uitbesteden van dit proces kunt u en uw werknemers zich richten op de corebusiness.

Wij kiezen de oplossing die aansluit bij uw proces en doelstelling. Wij zijn 100% onafhankelijk, integer en hebben geen enkel belang bij een eventuele verkoop van software.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Gedegen vooronderzoek
  • (proces-) analyse van uw organisatie, huidige en gewenste situatie;
  • Vaststellen wensen en eisen;
  • Advies o.b.v. de eerste bevindingen.
 • Longlist
  • Eerste voorselectie van plannings- en/of tijdregistratiesoftware die aansluit bij uw organisatie, eisen en wensen;
  • Uitsturen van een Request for Information (RFI) naar de leveranciers;
  • Vaststellen van beoordelingscriteria;
  • Beoordelen van de uitkomsten.
 • Shortlist
  • Een lijst met max. 3 geselecteerde applicaties o.b.v. de uitkomsten RFI
 • Workshops
  • Organiseren van workshops met leveranciers;
  • Gezamenlijke evaluatie van de workshops.
 • Gezamenlijk uw keuze maken

Ons succesvolle selectieproces wordt afgesloten met een overeenkomst tussen u en de leverancier naar keuze. Aangezien wij volledig onafhankelijk zijn, willen wij u in de contractonderhandelingen voorzien van tips en advies hoe dat aan te pakken.

Het selectieproces zoals hierboven beschreven is dynamisch en wordt op basis van uw wensen en doelstelling bepaald en doorlopen. Wij helpen zowel klein- als grootzakelijke organisaties én uiteenlopende instellingen binnen alle branches.

Online selectiehulp
Neem contact op

Onafhankelijkheid

Uw doelstellingen staan te allen tijde voorop. Wij zijn de neutrale factor in het gehele proces.

Onafhankelijkheid

Uw doelstellingen staan te allen tijde voorop. Wij zijn de neutrale factor in het gehele proces.

Vakmanschap

Wij zijn op de hoogte van de actuele en relevante trends én kennen de ontwikkelingen in uw branche als geen ander. Dit geeft u de garantie en zekerheid. U kunt zich focussen op uw primaire taken.

Vakmanschap

Wij zijn op de hoogte van de actuele en relevante trends én kennen de ontwikkelingen in uw branche als geen ander. Dit geeft u de garantie en zekerheid. U kunt zich focussen op uw primaire taken.

Doeltreffend

Onze gestructureerde aanpak versimpelt de kortste weg naar succes. Hiermee voorkomt u de verkeerde keuzes en vermijdt u onnodige kosten.

Doeltreffend

Onze gestructureerde aanpak versimpelt de kortste weg naar succes. Hiermee voorkomt u de verkeerde keuzes en vermijdt u onnodige kosten.

Ja, Ik wil onafhankelijke begeleiding bij de selectie...

 

icon
cogs-grey

Over Planbizz

Wij leveren hoogwaardige IT-diensten op het gebied van planning en tijdregistratie. Met de benodigde branchekennis weten onze onafhankelijke experts op uw vraagstuk een oplossing te bieden. Onze gestructureerde aanpak is de kortste weg naar succes. Wij streven naar een duurzame inzet van uw resources.

Word Partner

Wij willen het maximale uit het plannings- en tijdregistratieproces van onze opdrachtgevers halen. Dit doen wij doormiddel van een integere samenwerking met onze partners. Wij hebben daarvoor een aantal diensten ontwikkeld. Benieuwd wat wij voor u als partner kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Onze partners
font-awesome_4-7-0_handshake-o_300_0_ffffff_none
Show Buttons
Hide Buttons