Consultant Workforce Planning software

In de rol van Consultant Workforce Planning software help jij ambities van werkgevers te vertalen naar de best passende Workforce Planning software voor hun organisatie. Allereerst breng je de ambities, doelstellingen, knelpunten en gewenste planningsprocessen in kaart. Daarna inventariseer je de mogelijkheden van de huidige systemen. Op basis hiervan bepaal je of er een systeemselectie van Workforce Planning software nodig is. Jij helpt de opdrachtgever vervolgens bij het opstellen van de businesscase en de plan van aanpak om het gewenste resultaat te behalen. Je begeleid de organisatie bij de onafhankelijke systeemselectie van de best passende Workforce Planning software. Je werkt zelfstandig aan projecten bij aansprekende opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zoals Allianz, CSU en Gemeente Amsterdam.

Als Consultant Workforce Planning software:

 • begeleid je objectieve selectietrajecten van Workforce Planning software om de dienstverlening te verbeteren, efficiënter, goedkoper of meetbaarder te maken;
 • breng je de planningsambities, doelstellingen, knelpunten en gewenste planningsproces met de opdrachtgever in kaart;
 • analyseer je hoe de huidige systemen werken en/of er een systeemselectie van Workforce Planning software nodig is;
 • ondersteun je de opdrachtgever bij het opstellen van een businesscase om de besluitvorming te onderbouwen;
 • voer je analyses uit om de verandering te helpen realiseren;
 • werk je mee aan het interne beleid om onze dienstverlening te verbeteren.
hybride werken
personeelsplanning software vinden

Wat wij van jou verwachten als Consultant Workforce Planning software:

 • minimaal HBO of WO diploma;
 • aantoonbare ervaring met systeemselectie van Workforce Planning software;
 • je bent een doorzetter, werkt graag samen en denkt in oplossingen;
 • je denkt in kansen en hebt een commerciële blik;
 • je bent proactief, integer, organisatiesensitief en resultaatgericht;
 • je vindt reizen geen probleem en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

         Enige pré:

 • ervaring met methodieken zoals Agile, Lean, Prince2, etc.;
 • kennis van diverse Nederlandse en internationale leveranciers van Workforce Planning software;
 • ervaring met aanbestedingen van software.

Deze uitdaging ga je aan bij Planbizz

Planbizz is gevestigd in De Meern. Wij helpen toonaangevende werkgevers in uiteenlopende branches bij de onafhankelijke systeemselectie, implementatie of beheer van de best passende Workforce Planning software voor hun organisatie. Dit doen wij sinds 2016 met een team van ervaren en onafhankelijke projectleiders en planningsexperts. Wij werken zowel voor landelijke als internationale organisaties en in alle branches. Wij zijn 100% systeemonafhankelijk.

Bij Planbizz krijg je veel zelfstandigheid. Je hebt invloed op het interne beleid en daarmee de verdere groei van onze jonge organisatie. Naast het werk bij onze opdrachtgevers, kom je regelmatig naar kantoor voor overleg, je persoonlijke ontwikkeling of gewoon voor de gezelligheid. De sfeer is ontspannen en informeel. Het team van onafhankelijke experts zijn uiteenlopend in leeftijd en achtergrond, maar hebben een sterke professionaliteit en passie voor Workforce Planning software gemeen.

De vacature brengt meer dan alleen een uitdaging

Planbizz biedt een leuk team, interessante projecten, ontwikkeling en medezeggenschap in de organisatie. Wij hebben een kantoor in De Meern waar je samen kan werken met teamleden en waar we leveranciers van Workforce Planning software ontvangen voor inspirerende demo’s.

In ruil voor jouw inzet en enthousiasme, krijg je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring en het niveau van projecten waarop je inzetbaar bent. Om je werk uit te voeren, krijg je mobiliteitsvergoeding, een laptop, mobiele telefoon en de mogelijkheid om thuis te werken.

Heb je interesse en wil je solliciteren?

Als jouw profiel naadloos aansluit op de vacature-omschrijving, stuur dan je cv en sterke motivatie naar r.agterberg@planbizz.nl. Je ontvangt binnen vijf werkdagen een eerste reactie op je sollicitatie.

Heb je wellicht nog vragen?

Neem dan contact op met Rocco Agterberg. Hij neemt alle tijd om al jouw vragen te beantwoorden.