Voorkom frustratie en financieel verlies

Als organisatie wil je het maximale bereiken met de huidige Workforce Planning software van jouw organisatie. Echter blijkt het in praktijk dat veel organisaties ontevreden zijn over hun Workforce Planning software. De software sluit niet meer aan op het beleid en het gewenste planningsproces. Dat heeft grote gevolgen, zoals frustratie bij diverse gebruikers, onnodig handmatig werk en financieel verlies. Het optimaal beheer van de Workforce Planning software verdient dan ook alle aandacht. Een ervaren applicatiebeheerder van Planbizz kan jouw organisatie hierbij ondersteunen. Hierdoor haalt jouw organisatie alles uit de Workforce Planning software waardoor de ambities worden gerealiseerd.

Onze ervaren applicatiebeheerders zorgen voor een optimale match tussen organisatie en Workforce Planning software

Wij hebben jarenlange ervaring met de volgende expertises:

Technisch beheer

Onze applicatiebeheerders hebben ervaring met dagelijks technisch onderhoud van Workforce Planning software. Zo ook het gefaseerd begeleiden van updates of migraties. Opstellen van requirements, inrichting, testen en implementeren, zijn verantwoordelijken waaraan wij kunnen bijdragen. Hiermee zorg je ervoor dat de Workforce Planning software 24 uur per dag, 7 dagen per week, optimaal blijft werken.

Functioneel beheer

Binnen de organisatie kan een nieuwe behoefte ontstaan. Onze ervaren applicatiebeheerders zorgen ervoor dat deze behoefte wordt vastgelegd en beheerd. Ook wordt bepaald wat de impact is en welke wijzigingsvoorstellen het eerst moeten worden gerealiseerd. Rapporteren van de stand van zaken van deze wijzigingen, behoort ook tot de taken waarbij onze applicatiebeheerder kan ondersteunen. Hiermee zorg je voor een optimale match tussen de wensen en eisen van de organisatie en de Workforce Planning software.

Gebruikersbeheer

Ook kunnen onze applicatieeheerders de werknemers ondersteunen bij het gebruik van de Workforce Planning software. Het beantwoorden van gebruikersvragen, trainen van werknemers en oplossen van incidenten doen wij uiteraard op een klantvriendelijke wijze. Hiermee zorg je voor tevreden gebruikers die het maximale uit de Workforce Planning software halen.

Met spoed tijdelijke ondersteuning bij afwezigheid of drukte

Heeft jouw organisatie met spoed een applicatiebeheerder nodig vanwege hoge werkdruk, vakantie of uitval? Maak je geen zorgen. Onze ervaren applicatiebeheerders staan binnen 24 uur voor je paraat om de gebruikersvragen te beantwoorden of de Workforce Planning software up-to-date en werkend te houden. Hiermee behoud je de continuïteit binnen de organisatie.

Benieuwd hoe wij alles uit jouw Workforce Planning software kunnen halen?

Neem dan direct contact met ons op voor een passend en vrijblijvend advies

Wij ondersteunen deze opdrachtgevers

Wij begeleiden grote organisaties in uiteenlopende branches bij de selectie, implementatie en beheer van Workforce Planning software. Van Klant Contact Centers tot aan zorginstellingen én van multinationals tot aan lokale overheidsinstellingen.
planning software overzicht

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

''Planbizz heeft een aantal maanden bij Independer ondersteunt bij WFM. In deze periode hebben zij ons erg goed geholpen. Met hun kennis en inzichten hebben zij mooie stappen gezet op het WFM vlak. Met meerdere adviezen pakken wij nu ook door.''

interim planner
Sharony Hosman Manager Blije Klant Independer

''Planbizz heeft een jaar geholpen bij de Klantenservice van De Alliantie. Er is een nieuw forecastmodel en een gebruiksvriendelijk capaciteitsplan opgeleverd, de planningstool is opnieuw ingericht en het WFM-proces is beschreven. Planbizz is professioneel, waar ik als manager volledig op kon bouwen en vertrouwen en ik van harte kan aanbevelen.''

interim planner
Ingeborg Rijken Manager Klantenservice de Alliantie Woningcoöperatie de Alliantie

''Planbizz did an excellent job in setting up the systems, procedures and hire the right persons for the job. Rocco created an excellent team that performed right from the start.''

planning software
Remco Rijnhart Sales Value

''Planbizz heeft zijn kennis van wfm binnen de afdeling, maar ook met medewerkers en teamleiders gedeeld. Hierdoor is het veranderings- en wfm proces op een positieve manier vormgegeven waarbij Rocco zich als een betrouwbare en flexibele professioneel heeft ingezet.''

WFM manager
David van der Pouw Kraan Gemeente Amsterdam

''Mijn periode met Planbizz was verhelderend en leverde mij andere inzichten op in het WFM proces.''

Planner callcenter
Marcel van Amstelveen Waternet

''Planbizz heb ik tijdens mijn opdracht bij de Alliantie leren kennen als een vakkundig en professioneel. In alle rust en met de juiste elegance weet Planbizz als geen ander WFM te ontwikkelen, te implemteren en bij te sturen. Ik kijk ernaar uit om in de toekomst weer samen te werken''

Planning software
Harm de Boer Alliantie

De klantwaarden volgens onze opdrachtgevers

Ruime marktkennis

Onze applicatiebeheerders zijn 100% onafhankelijk en hebben jarenlange ervaring met alle relevante Workforce Planning software in de markt. Wij ontvangen geen enkele vergoeding van leveranciers. Hiermee ben je verzekerd dat het realiseren van de organisatie-ambities het uitgangspunt is.

Bespaar tijd en geld

Workforce Planning software beheren doe je niet iedere dag. Onze experts nemen deze complexe processen doeltreffend uithanden. Hiermee bespaar je een verloren investering van tijd én geld.

Realiseer ambities

Kostenbesparing, een hogere efficiëntie of een toename van medewerker- of klanttevredenheid - de juiste Workforce Planning software draagt bij aan de planningsambities van je organisatie.

Klaar voor de volgende stap bij het applicatiebeheer van Workforce Planning software?

Download dan gratis onze whitepaper met daarin de valkuilen en tips bij het functioneel beheer. Hiermee voorkomt jouw organisatie een verloren investering van tijd en geld.

Ja, kom maar op
functioneel beheer planning software