Wacht nog heel even:

Je aanmelding is geslaagd. Wij gaan nu integer en vertrouwelijk voor je aan het werk. Plan nu alvast jouw adviesgesprek via de onderstaande button. In dit vrijblijvend adviesgesprek ontvang je op basis van onze analyse een passend en onafhankelijk advies, waarmee jouw organisatie een groot succes gaat maken van de zoektocht naar de best passende Workforce Planning software. Bij deze willen wij je echter nog als ‘welkomstcadeautje’ een artikel met waardevolle inzichten aanraden, waarmee je direct aan de slag kan gaan.

Eerst even voorstellen

Mijn naam is Rocco Agterberg en ik ben oprichter van Planbizz. Sinds 2007 help ik werkgevers het maximale uit hun Workforce Planning software te halen. Met een team van onafhankelijke projectleiders en planningsexperts begeleiden wij hen bij de systeemselectie, implementatie of beheer van de best passende Workforce Planning software.

Vaak wordt de inkoop van Workforce Planning software op basis van gevoel gedaan. Niet vreemd dus dat de meeste systeemselecties en implementaties mislukken, omdat achteraf bepaalde functionaliteiten ontbreken. Een mislukte selectie of implementatie betekent niet alleen een verloren investering van tijd en geld, het brengt ook veel frustratie met zich mee. Precies die frustratie was voor mij reden genoeg om Planbizz op te richten.

planningsexpert Rocco

Voordelen van Workforce Planning software

Als welkomstcadeau wil ik je graag wijzen op één van onze populaire blogs. Het gaat om een blog waarin de meerwaarde van de best passende Workforce Planning software wordt toegelicht. Klik op de onderstaande button en ontdek welke voordelen Workforce Planning software heeft voor jouw organisatie.

Ja, kom maar op
Planning software