Hartelijk dank voor je deelname

Hartelijk dank voor jouw deelname aan het Nationaal Gebruikerstevredenheidsonderzoek 2023: workforce planning software in praktijk. We hebben jouw antwoorden ontvangen. Uiteraard gaan we zorgvuldig hiermee om.

Wij houden jou per e-mail en via ons Linkedin-bedrijfsprofiel op de hoogte van de voortgang. Op dinsdag 20 juni 2023 zullen we in een live-event de onderzoeksresultaten met elkaar gaan delen.

Om jou te bedanken willen we je graag wijzen op onze whitepaper met daarin tips en tricks om het maximale te bereiken met planning- en roostersoftware. Deze kan je gratis downloaden onder deze pagina.

planning software

Eerst even voorstellen mocht je ons nog niet kennen

Planbizz helpt organisaties in de gezondheidszorg en publieke sector bij de optimale inzet van planning- en/of roostersoftware. Met een team van onafhankelijke projectleiders en functioneel applicatiebeheerders begeleiden wij hen bij objectieve pakketselectie, implementatie en functioneel applicatiebeheer. Onze missie is ervoor zorgen dat alle organisaties in de gezondheidszorg en publieke sector tevreden gebruikmaken van workforce planning software.

Haal het maximale uit jouw workforce planning- en/of roostersoftware

Als bedankje willen wij je graag wijzen op onze populaire whitepaper. Hierin ontvang je tips en tricks waarmee óók jouw organisatie het maximale haalt uit workforce planning- en/of roostersoftware. Klik op de onderstaande button en download deze whitepaper nu gratis.

functioneel beheer planning software