Op zoek naar de juiste Workforce Planning software?

Wij nemen dit complexe proces uit handen, waardoor je een foute keuze voorkomt

Slider
Planbizz Arena: Overzicht planning software

Voorkom een verloren investering van tijd en geld

De juiste Workforce Planning software aanschaffen doe je als organisatie of instelling niet iedere dag. Je weet niet waar je moet beginnen en je zoekt op goed geluk naar de juiste software op het internet. Het aanbod van Workforce Planning software is overweldigend. De vele functionaliteiten en mogelijkheden maken het moeilijk om de software te kiezen die het beste bij je ambities en doelstellingen past. Met als gevolg een hoop frustratie en maakt de keuze onnodig tijdsintensief.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat 80% van de software-implementaties faalt vanwege een foute aanschaf van software

Voorkomende oorzaken van een mislukte aanschaf van planning software:

''De planning software sluit niet aan op je doelen en ambities, waardoor je een planningstool aanschaft die geen bijdrage levert aan jullie dienstverlening. Hierdoor verlies je klanten en werknemers.''

''De toekomstige gebruikers worden niet betrokken bij de selectie. Hierdoor zullen zij ontevreden zijn over de nieuwe planningstool en dus niet daarmee gaan werken. Een verloren investering als gevolg.''

''De selectie en aanschaf is complexer dan gedacht, waardoor je onnodig veel tijd kwijt bent.''

Stop met verder zoeken

Laat één van onze onafhankelijke planningsexperts de aanschaf uit handen nemen. Hiermee heb je een betrouwbare partner die jullie in 4 doeltreffende stappen ondersteunt bij de aanschaf en implementatie van de juiste Workforce Planning software:
Selectie planningssoftware

Vooronderzoek

Wij doen gedegen vooronderzoek en hierdoor heb je al je wensen en eisen helder, waarmee je een foute selectie voorkomt.
Maak de juiste keuze

Marktverkenning

Wij kennen de markt van Workforce Planning software. Hierdoor zorgen wij voor een doeltreffende selectie. Hiermee bespaar je veel tijd met eigen research.
Keuze planningssoftware maken

Maak de juiste keuze

Wij zijn 100% onafhankelijk en helpen je bij het maken van de juiste keuze, waarmee je een verloren investering voorkomt.
Implementatie planningstool

Implementatie

Na de juiste aanschaf, zullen wij jou ook ondersteunen bij een zorgvuldige implementatie.

WIj helpen jouw ambities waarmaken

Binnen de afgesproken tijd en budget heb je dé Workforce Planning software in huis die zorgt voor een optimale afstemming tussen tijd, middelen en hoeveelheid werk. Hiermee bespaar je onnodige loonkosten en laat je medewerkers tevreden zijn over hun werktijden. En vergeet vooral niet de verbetering van de service en bereikbaarheid naar je klanten en cliënten.

Benieuwd naar de beste Workforce Planning software?

Wij denken graaga met je mee,. Laat je contactgegevens achter en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend advies van een onafhankelijke expert.

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Wij ondersteuning organisaties en instellingen in uiteenlopende branches met een optimale planning. Van zorginstellingen tot aan productiebedrijven. Van overheidsinstellingen tot corporate bedrijven.

Planbizz heeft een aantal maanden bij Independer ondersteunt. In deze periode hebben zij ons erg goed geholpen. Met hun kennis en inzichten hebben we mooie stappen gezet op het WFM vlak. Met meerdere adviezen pakken wij nu ook door.

interim planner
Sharony Hosman Manager Blije Klant Independer

Rocco heeft een jaar als interim WFM-specialist bij de Klantenservice van De Alliantie gewerkt. Er is een nieuw forecastmodel en een gebruiksvriendelijk capaciteitsplan opgeleverd, de planningstool is opnieuw ingericht en het WFM-proces is beschreven. Rocco is een prettige WFM-professional, waar ik als manager volledig op kon bouwen en vertrouwen en ik van harte kan aanbevelen.

interim planner
Ingeborg Rijken Manager Klantenservice de Alliantie Woningcoöperatie de Alliantie

''Planbizz did an excellent job in setting up the systems, procedures and hire the right persons for the job. Rocco created an excellent team that performed right from the start.''

planning software
Remco Rijnhart Sales Value

''Planbizz heeft haar kennis van wfm binnen de afdeling, maar ook met medewerkers en teamleiders gedeeld. Hierdoor is het veranderings- en wfm proces op een positieve manier vormgegeven .''

WFM manager
David van der Pouw Kraan Gemeente Amsterdam

''Mijn periode met Planbizz was verhelderend en leverde mij andere inzichten op in het WFM proces.''

Planner callcenter
Marcel van Amstelveen Waternet

Waarom kiezen onze opdrachtgevers voor Planbizz

Wij ondersteunen organisaties en instellingen in uiteenlopende branches bij een optimale resource- en personeelsplanning. Van zorginstellingen tot productiebedrijven. Van overheidsinstellingen tot corporate organisaties.
Marktkenner

Wij kennen de markt van Workforce Planning software als geen ander. Dit elimineert het risico op een foute aanschaf, wat een dure miskoop bespaart.

Gemak

Door het selectieproces uit handen te geven, kan jij je onbezorgd richten op de andere verantwoordelijkheden.

100+ jaar ervaring

Onze onafhankelijke experts hebben samen méér dan 100 jaar ervaring. Hierdoor ben je verzekerd van de aanschaf van de juiste planningssoftware.

Onafhankelijk

Wij zijn 100% onafhankelijk en ontvangen geen vergoeding van leveranciers bij een aanschaf. Hierdoor heb jij de garantie van een neutrale factor die jullie wensen en eisen voorop zet.

Meest gestelde vragen

Dit hangt af van de complexiteit van het planningsproces en de grootte van jullie organisatie of instelling. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je vrijblijvend hierover kunnen adviseren. Wij vertellen je dan ook graag hoe je de investering snel hebt terugverdiend.

Ja, onze onafhankelijke planningsexperts werken in heel Nederland. Zij komen graag bij je op locatie om jullie ambities te behalen door middel van Workforce Planning software.

Nee, wij zijn 100% onafhankelijk. Wij zijn de neutrale factor in het keuzeproces. Jullie ambities staan voorop.

Of het nu gaat om Workforce Management-, projectplanning- of roostersoftware, wij helpen je met het realiseren van jullie ambities. Het optimaal plannen van resources door middel van technologie is onze passie.

''De onafhankelijke planningsexperts van Planbizz hebben gezamenlijk +100 jaar ervaring waardoor je verzekerd bent van gemak en succes''

Wil je vrijblijvend sparren over jullie zoektocht?

Wij denken graag met jullie mee. Laat jouw contactgegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op

 

Show Buttons
Hide Buttons