Planningsoftwareselect.nl introduceert Tamigo

delen delen delen delen
demo planningstool Tamigo

Planningsoftwareselect.nl introduceert Tamigo

Planningsoftwareselect.nl introduceert…is een videoreeks waarin wij in elke item een leverancier van planningssoftware in het middelpunt zetten om je zo een kijkje te geven in de wondere wereld van planningssoftware. En deze keer is dat Tamigo. Tamigo is een Cloud-oplossing waar planning gecombineerd wordt met o.a. het beheren van afwezigheid, prestaties en communicatie. Tamigo is een 360° oplossing en bevat alle aspecten van Workforce Management. In deze video zie je wie en wat Tamigo is.

Ben je op zoek naar de juiste planningssoftware en kan je hierbij hulp gebruiken? Hulp waarmee je tijd, frustratie en een foute keuze van planningssoftware voorkomt? Kijk dan op onze planningsoftwareselect.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je de aanschaf van planningssoftware uit handen geven, waardoor jij je onbezorgd kan richten op jouw andere verantwoordelijkheden? Klik dan op de volgende link.

 

Laat je reactie achter