Planningsoftwareselect.nl introduceert clevergig

delen delen delen delen
demo planningstool clevergig

Planningsoftwareselect.nl introduceert clevergig

Planningsoftwareselect.nl introduceert…is een reeks waarin wij in elke video een leverancier van planningssoftware in het middelpunt zetten om je zo een kijkje te geven in de wondere wereld van planningssoftware. En deze keer is dat clevergig. Clevergig is een planning software voor uitzend- en bemiddelingsbureaus. In 2019 zijn er maar liefst 149.657 diensten ingepland via hun planningstool. Bekijk deze video en ontdek wie en wat clevergig is.

Ben je op zoek naar de juiste planningssoftware en kan je wel wat hulp hierbij gebruiken? Kijk dan op onze Planningsoftwareselect.nl en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Wil je de aanschaf van planningssoftware volledig uit handen geven, waardoor jij je kan richten op de primaire taken? Kijk dan op de website van Planbizz.

 

Laat je reactie achter